Συνέδρια & Εταιρικές Εκδηλώσεις

Για τη διοργάνωση ή διεξαγωγή του συνεδρίου ή της εταιρικής σας εκδήλωσης στο Ναύπλιο, το Τμήμα Διαχείρισης Χώρων του FOUGARO ARTCENTER θα λύσει όλες τις μικρές ή μεγαλύτερες δυσκολίες που μπορεί να σας προβληματίσουν. Είναι στελεχωμένο από άτομα με εξειδίκευση και τεχνογνωσία στην κάλυψη αναγκών συνεδρίων, εταιρικών ταξιδιών, εκδηλώσεων επιβράβευσης & κινήτρων, συναντήσεων και ειδικών εταιρικών εκδηλώσεων. Επιπλέον, όλο το φάσμα των υπηρεσιών και των παροχών του FOUGARO ARTCENTER πλαισιώνεται από αξιόπιστους εξωτερικούς συνεργάτες που μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες κάθε εκδήλωσης, μικρής ή μεγάλης.

Σε όλους τους χώρους του FOUGARO ARTCENTER που μπορούν να φιλοξενήσουν Συνέδρια & Εταιρικές Εκδηλώσεις (FOUGARO GALLERY, SPACE 9, BLUE2, LIBRARY), υπάρχει δυνατότητα χρήσης του δικού σας υλικοτεχνικού ή οπτικοακουστικού εξοπλισμού, καθώς και υλοποίησης του προσωπικού ή εταιρικού σας concept.

Μεγάλος αριθμός εταιριών έχει επιλέξει και εξακολουθεί να επιλέγει το FOUGARO ARTCENTER για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και φιλοξενίας εταιρικών εκδηλώσεων στο Ναύπλιο, επιβραβεύοντας έμπρακτα τις συνεχείς προσπάθειές μας. Η αξιοπιστία, η αποτελεσματικότητα, ο επαγγελματισμός, ο διακριτικός χειρισμός, η ευελιξία και η ανθρώπινη επαφή είναι "ποιότητες" που έχουν αναδείξει το FOUGARO ARTCENTER σε έναν δυναμικά ανερχόμενο συνεδριακό προορισμό στο Ναύπλιο. Για τη διοργάνωση της εκδήλωσής σας, παρέχεται:

  • Άρτιος και τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικός εξοπλισμός (ψηφιακοί projectors, οθόνες προβολής, laptops, μικροφωνική & ηχητική εγκατάσταση, μικρόφωνο χειρός)
  • Επίπλωση (επιφάνειες, καθίσματα, έπιπλα υποδοχής, κ.λπ.) και υλικοτεχνική υποδομή (φωτισμός, πάγκοι, βάθρα, stages, κ.λπ.) διαμορφώνονται κατά περίπτωση
  • Δωρεάν ασύρματο wifi internet
  • Τεχνική υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης
  • Δυνατότητα χρήσης και άλλων χώρων του FOUGARO ARTCENTER (Βιβλιοθήκες, Εργαστήρια, CAFÉBISTROT, Υπαίθριοι Χώροι) για υποστήριξη παράλληλων εκδηλώσεων (lunch breaks, coffee breaks, after parties, synerteams, defreezings και άλλα)
  • Χώροι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ
  • Άνετοι, ιδιωτικοί χώροι υπαίθριου Parking
  • Εύκολα προσβάσιμοι χώροι υγιεινής (τουαλέτα, WC) με ιδιωτικό προσωπικό καθαριότητας
  • Δυνατότητα κάλυψης/σκίασης υπαίθριων χώρων

Επικοινωνία:

κ. Γιώργος Τσαγκαρέλης
+306940295416
info@fougaro-events.gr