28 Οκτωβρίου: Το Φουγάρο γιορτάζει!!

Notebook
25 October 2013

28 Οκτωβρίου: Το Φουγάρο γιορτάζει!!

Το Φουγάρο γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και την 28η Οκτωβρίου, με μουσική, shopping και δραστηριότητες από την Παρασκευή 25 έως και τη Δευτέρα 28 το βράδυ!

Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή βράδυ συντροφιά με τους Χ. Λέκκα, Δ. Τσάμη και Θ. Μουρλά, θα απολαύσουμε τραγούδια από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο. Διασκευασμένα για φωνή, βιολί και πιάνο από το Χρήστο Λέκκα, αγαπημένα τραγούδια από την εποχή του ‘30 ως τις μέρες μας θα πλαισιώσουν το εορταστικό τριήμερο.

Την Κυριακή 27 & Δευτέρα 28 Οκτωβρίου στο Φουγάρο Café από τις 12 το μεσημέρι στο πιάνο θα βρίσκεται ο Γιάννης Ιορδάνογλου, με ακούσματα της Jazz, κινηματογραφικές μπαλάντες και επιλογές από το ελληνικό ρεπερτόριο.

Όλες τις μέρες το κοινό του Φουγάρου θα έχει επίσης την ευκαιρία να απολαύσει το νέο ημιυπαίθριο χώρο του Φουγάρου που εγκαινιάζεται με πολλά παιχνίδια για κάθε ηλικία! Μέσα στους κήπους, με θέα στο Παλαμήδι, απ’ το πρωί ως το βράδυ, μικροί και μεγάλοι θα γευτούν τη μαγεία του φθινοπωρινού Φουγάρου με ping pong, ποδοσφαιράκι και άλλα παιχνίδια εκπλήξεις!

Τέλος, έως και τις 28 Οκτωβρίου μη χάσετε την ευκαιρία για ArtShop shopping στο πλήρως ανανεωμένο Big Stock Sale, με περισσότερα προϊόντα και μεγαλύτερες προσφορές σε όλη τη γκάμα του ArtShop!!

Ώρες λειτουργίας Big Stock Sale:
Παρασκευή & Σάββατο: 10πμ-3μμ και 5μμ-10μμ+
Κυριακή & Δευτέρα 28 Οκτωβρίου: 10πμ-8μμ