ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ με δώρο ένα scooter YAMAHA D’elight!

Τα Νέα Μας
2 Οκτωβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ με δώρο ένα scooter YAMAHA D’elight!

Υποδεχθείτε το νέο YAMAHA D’elight στο FOUGARO JAZZ FESTIVAL #3

Το Φουγάρο σε συνεργασία με τη ΥΑΜΑΗΑ/ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Μεγάλο Χορηγό του FOUGARO JAZZ FESTIVAL #3, οργανώνει παρουσίαση του νέου scooter ΥΑΜΑΗΑ D’elight στο πλαίσιο του φεστιβάλ και μεγάλη κλήρωση με δώρο ένα scooter.

Επισκεφτείτε το FOUGARO JAZZ FESTIVAL #3 (Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Οκτωβρίου) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στο περίπτερο της ΥΑΜΑΗΑ δηλώνοντας συμμετοχή στην κλήρωση για ένα ΥΑΜΑΗΑ D’elight προσφορά της ΥΑΜΑΗΑ/ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ.

Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλοι οι κάτοικοι της Αργολίδας από 16 ετών και άνω. Η κληρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου 2015 που το Φουγάρο θα παρουσιάσει μία ακόμα μεγάλη μουσική Jazz έκπληξη!

Το νέο στιλάτο και προσιτό scooter της ΥΑΜΑΗΑ D’elight (Ντιλάϊτ) 114 κ.εκ. συνδυάζει την κλασσική εμφάνιση με την ποιότητα ΥΑΜΑΗΑ. Το κομψό D’elight έρχεται για να προσφέρει απολαυστικές μετακινήσεις με συμπεριφορά 50 κ.εκ. και επιδόσεις 125 κ.εκ.! Χάρη στο εντυπωσιακό του στυλ, το νέο D’elight αποτελεί μία νέα κατηγορία από μόνο του. Οι κλασσικές γραμμές του χαρίζουν μία διαχρονική εικόνα που παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο, και είναι πάντα «μέσα στη μόδα». Αλλά αυτό που πραγματικά το κάνει να ξεχωρίζει είναι ο συνδυασμός των εξαιρετικά μικρών διαστάσεων του πλαισίου, με έναν ζωηρό γρήγορο κινητήρα. Το νέο D’elight διατίθεται στην ελληνική αγορά μέσω του Πανελληνίου Δικτύου Συνεργατών ΥΑΜΑΗΑ σε τρία χρώματα: καφέ (Magnetic Bronze), άσπρο (Milky White) και μαύρο (Midnight Black).

Yamaha logo