REMI & THE ROAD LIVE !

MUSIC @FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
CAFÉBISTROT
,

REMI & THE ROAD LIVE !

,
Saturday 21 December 2019

Ο τραγουδοποιός Remi & the road μαζί με ένα ατμοσφαιρικό σχήμα εγχόρδων, παρουσιάζει ένα σύνολο FolkCountryAmericana μουσικής μέσα από την δική του πλούσια δισκογραφία καθώς επίσης και από ήρωες της εποχής όπως ο Johnny Cash, ο Bob Dylan και ο Leonard Cohen.

Ο Remi & the road έχει πραγματοποιήσει αμέτρητες συναυλίες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με ορόσημα τις περιοδείες που μοιράστηκε με τον Sivert Hoyem (Madrugada) ως opening act για 3 χρονιές, τους Puressence, τον Howe Gelb (Giant Sand) και τον Rob Coffinshaker

Έχει επίσης διακριθεί  με το 1ο βραβείο στο Bands Festival του Βόλου, παραγωγής του Kiss Fm και  έχει εμφανιστεί ζωντανά στη τηλεόραση και στο ραδιόφωνο παρουσιάζοντας δισκογραφικά του έργα.

Η χαρακτηριστική μπάσα φωνή του σε συνδυασμό με μελωδίες που ταξιδεύουν από τη Νότια Αμερική μέχρι την Ιρλανδική παράδοση που κρύβει η Folk μουσική στις καταβολές της, δημιουργούν μια ατμοσφαιρική βραδιά που πλαισιώνεται από αληθινές ιστορίες και αφηγήσεις.

Δισκογραφία:

  • Street Serenade  (2011)
  • The gospel of the road (2012)
  • The road not taken (2014)
  • Music for wolves (2016)
  • 100 Lives (2017)
  • The Heartspace (2018)

Μαζί του οι μουσικοί

  • Άγγελος Κυπριανός : Κιθάρα, φωνή
  • Δανάη Μωραΐτη : Βιολί, Φωνή
  • Θανάσης Μπέκας : Κοντραμπάσο. 
, ,