28η Οκτωβρίου στο ΦΟΥΓΑΡΟ!

Το Ευ Ζην στο FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
FOUGARO ARTCENTER
,

28η Οκτωβρίου στο ΦΟΥΓΑΡΟ!

,
Friday 28 October 2016Sunday 30 October 2016

Το ΦΟΥΓΑΡΟ συμπληρώνει 4 χρόνια και αυτό το 3ήμερο γιορτάζει με μια σειρά δράσεων για κάθε ηλικία!

Από την Παρασκευή 28 έως και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους να συμμετάσχουν σ’ ένα πρόγραμμα γεμάτο δημιουργικές δράσεις με έμπνευση από την παράδοση και όχι μόνο!

Eπιπλέον, στη ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ θα τους περιμένουν φοβερές «περιπέτειες» μέσα από αναγνώσεις παραμυθιών το Σάββατο και την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, αλλά και τις ιστορίες ενός δράκου πολύ διαφορετικού από τους άλλους, του Δράκου Καλοκάρδιου, στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου…

Στο FOUGARO Le Café, που υποδέχεται το χειμώνα με νέο menu και χειμωνιάτικα cocktails, την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου από τις 9μμ η Χριστίνα Μπρούσαλη διαλέγει αγαπημένες μουσικές ξεκινώντας από τη δεκαετία του ’40 σε ένα DJ set με ύφος retro. Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου από τις 10μμ ο Χρήστος Λέκκας στο πιάνο και ο Δημοσθένης Τσάμης στο τραγούδι στη μουσική παράσταση «Μικρές Ιστορίες Μεγάλων Τραγουδιών» θα μας αποκαλύψουν όσα κρύβονται πίσω από αγαπημένες μας επιτυχίες και θα μοιραστούν μυστικά που αξίζει να ακούσετε!

Παράλληλα, στην Αίθουσα 2 συνεχίζεται η έκθεση «ό,τι μικρό και όμορφο» με ακουαρέλες της Βάλης Κολοτούρου, ενώ η μεγάλη έκθεση «ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ» των Γερμανών καλλιτεχνών Herbert Mehler και Sonja Edle von Hoessle στη FOUGARO The Gallery διανύει την τελευταία της εβδομάδα, καθώς ολοκληρώνεται την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.

Απολαύστε το πρόγραμμα του ΦΟΥΓΑΡΟΥ και τις τρεις αυτές ημέρες ξεκινώντας τα χειμωνιάτικα ψώνια σας στο ArtShop με νέες συλλογές ρούχων και αξεσουάρ από Braintree, Imisi, Barelos και άλλα πολλά!

Μην ξεχάσετε να περάσετε και από τη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΝΘΟΣ για να χαλαρώσετε διαβάζοντας το αγαπημένο σας βιβλίο, αλλά και να ενημερωθείτε για τα νέα της προγράμματα ενηλίκων με ελεύθερη είσοδο, ένα ιδιαίτερο θεατρικό εργαστήρι και ένα βιωματικό εργαστήριο ψυχολογίας, που ξεκινούν μέσα στο Νοέμβριο...

, ,