Το Φουγάρο υποδέχεται τη Μελίνα Τανάγρη!

MUSIC @FOUGARO
,
Το Φουγάρο υποδέχεται τη Μελίνα Τανάγρη!
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
CAFÉBISTROT
,

Το Φουγάρο υποδέχεται τη Μελίνα Τανάγρη!

,
Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Μαρτίου στο Φουγάρο Café, η Μελίνα Τανάγρη παρουσιάζει αγαπημένα τραγούδια και ευφάνταστες ιστορίες!

Μαζί της οι μουσικοί:

Δημήτρης Παπαλάμπρου: κιθάρα-κρουστά

Ευαγγελία Μαυρίδου: πιάνο-πλήκτρα

Για την παράσταση, η Μελίνα μάς είπε: «Με καινούργιες δυνάμεις και παλιές αδυναμίες, έκανα μία επιλογή τραγουδιών που για μένα ήταν αντίδοτο στην περιρρέουσα κατάθλιψη. Μακάρι να λειτουργήσει έτσι και για όσους έρθουν να μας ακούσουν!»

Δισκογραφία Μελίνας Τανάγρη:

  • Τεσσαρακοστός παράλληλος, 1982
  • Όλα μπερδεύονται γλυκά, 1986
  • Βυζάκια έξω λοιπόν, 1987
  • Μελίνα απ΄το μέλι, 1989
  • Στον κήπο, 1992
  • Κόντρα Καρδιάς, 1999
  • Το ’χεις, 2003
  • Μελίνα Τανάγρη + το δίδυμο: Διπλό κλικ, 2009

Έναρξη προγράμματος 23:00

, ,