Το Μουσικό Εργαστήριο συνεχίζεται στο Φουγάρο

MUSIC @FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
FOUGARO ARTCENTER
,

Το Μουσικό Εργαστήριο συνεχίζεται στο Φουγάρο

,
Tuesday 11 November 2014Tuesday 26 May 2015

για τραγουδιστές και μουσικούς
Καθε Τρίτη στις 6 μμ μέχρι τις 26 Μαΐου 2015

Ο πιανίστας Γιάννης Ιορδάνογλου και οι συνεργάτες τους στήνουν κάθε Τρίτη στο Φουγάρο ένα πρωτότυπο εργαστήρι μουσικής, προετοιμάζοντας τραγουδιστές και μουσικούς για τις ζωντανές τους εμφανίσεις. Κάνοντας πρόβα σε γνωστά κομμάτια και δοκιμάζοντας τις ικανότητές τους σε διαφορετικά προγράμματα, οι συμμετέχοντες τελειοποιούν την τεχνική και την σκηνική τους παρουσία με τη σταθερή καθοδήγηση και την εμπειρία ενός καταξιωμένου μουσικού.

Όσοι γνωρίζουν κάποιο μουσικό όργανο σε οποιοδήποτε επίπεδο, μπορούν να συμμετέχουν στην προετοιμασία των τραγουδιστών συνοδεύοντας το πιάνο ή ως μέρος μεγαλύτερων μουσικών συνόλων.

Οι ατομικές πρόβες διαρκούν 20 λεπτά, ενώ οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να παραμένουν καθ' όλη τη διάρκεια στο χώρο του εργαστηρίου παρακολουθώντας τους υπόλοιπους και μαθαίνοντας ντουέτα, τρίο και φωνητικά! Κάθε εβδομαδιαία συνάντηση διαρκεί 3 ώρες και πραγματοποιείται στο χώρο του Café.

Κάθε  και 3η Κυριακή του μήνα οι συμμετέχοντες μπορούν να δοκιμάζουν την πρόοδό τους στα karaoke parties που διοργανώνει το Φουγάρο με ζωντανή μουσική, όπου οι μουσικοί θα αξιολογούνται και θα βραβεύονται χωριστά από τους τραγουδιστές!

, ,