Το Εστιατόριο LE CAFÉ στη διεθνή εκδήλωση “Goût de France – Good France”

Το Ευ Ζην στο FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
CAFÉBISTROT
,

Το Εστιατόριο LE CAFÉ στη διεθνή εκδήλωση “Goût de France – Good France”

,
Wednesday 21 March 2018Sunday 25 March 2018

Το Εστιατόριο LE CAFÉ  του Φουγάρου στο Ναύπλιο για πρώτη φορά φέτος συμμετέχει στη διεθνή εκδήλωση “Goût de France – Good France”.

Στην εκδήλωση αυτή που τιμά την γαλλική κουζίνα, τις παραδόσεις και τις αξίες της, συμμετέχουν πάνω από 2100 εστιατόρια σε όλο τον κόσμο και 65 στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας ένα γαλλικό menu. Το Εστιατόριο LE CAFÉ θα είναι φέτος ένα από τα 10 ελληνικά εστιατόρια που θα παρουσιάσουν τις γεύσεις τους στην Πρεσβεία της Γαλλίας στην Αθήνα, στην επίσημη εκδήλωση που διοργανώνει τη Δευτέρα 19 Μαρτίου.

Το menu, με την υπογραφή του Ναυπλιώτη σεφ Νίκου Σουλιέ, θα περιλαμβάνει πουρέ παστού μπακαλιάρου σε τραγανή μπαγκέτα, φασολάκια με εσπεριδοειδή, πεσκανδρίτσα με σάλτσα μαλαγουζιάς και μοσχολέμονου, ψαρονέφρι με σάλτσα μήλου, τηγανιτό brie με σάλτσα βατόμουρου, αχλάδια Belle Hélène και baba με ρούμι.

Το γαλλικό menu θα παρουσιάζεται στο LE CAFÉ για όλη την εβδομάδα από την Τετάρτη 21 έως και την Κυριακή 25 Μαρτίου, παράλληλα με το κανονικό menu.

Έτσι, οι επισκέπτες του Φουγάρου θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψουν γευστικά σε μια χώρα που η κουζίνα της έχει σφραγίσει την παγκόσμια γαστρονομία!

Δείτε το γαλλικό menu εδώ

, ,