Το Εορταστικό μενού του Πάσχα

Το Ευ Ζην στο FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
CAFÉBISTROT
,

Το Εορταστικό μενού του Πάσχα

,
Παρασκευή 3 Απριλίου 2015Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα, το γαστρονομικό ημερολόγιο του Φουγάρου εμπλουτίζεται με νηστίσιμους μεζέδες και κυρίως πιάτα με θαλασσινά, για να υποδεχθούμε την Εβδομάδα των Παθών.

Μεταξύ άλλων θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε: Πιλάφι πλιγούρι με ψητές γαρίδες, Risotto με θαλασσινά, Μαριναρισμένες ελιές & φρυγανισμένες πίτες, χούμους, Σαλάτα με πατάτες νέας εσοδείας & χταπόδι, Ντολμαδάκια γιαλαντζί, Μπουρέκια με μανιτάρια, Σαλάτα με αγκινάρες, μανιτάρια & λαδολέμονο, Πατζάρια ξιδάτα με φρέσκο κρεμμυδάκι, Ελληνικά σπαράγγια με σκόρδο & σχοινόπρασο, Πιπεριές & ντομάτες γεμιστές, Αρακά λαδερό!!

δείτε περισσότερα...

Το βράδυ του Μ. Σαββάτου (11/4) και ανήμερα του Πάσχα (12/4), γιορτάζουμε την Ανάσταση με παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας.

Τσουγκρίζουμε τα κόκκινα αυγά μας και απολαμβάνουμε Μαγειρίτσα, Κατσικάκι γάλακτος φούρνου λεμονάτο με πατάτες, φρυγανισμένα πιτάκια με dips, σαλάτα και κρέμα γιαουρτιού με πορτοκάλι, ενώ την επομένη το Πασχαλινό μας γλέντι θα συνοδεύσουν: αρνί στη σούβλα με κοκορέτσι, πατάτες φούρνου λεμονάτες, χωριάτικη σαλάτα, φρυγανισμένα πιτάκια με dips, χόρτα με λαδολέμονο, ψητές κόκκινες πιπεριές, φρουτοσαλάτα με τα φρούτα της.

δείτε περισσότερα...

Τη Δευτέρα του Πάσχα (13/4), συνεχίζουμε με σούπα βελουτέ λαχανικών, ζυμαρικά με κοτόπουλο & τοματίνια, γαρίδες πανέ με σάλτσα ταρτάρ και κόντρα μοσχαρίσια με ανάμεικτα μανιτάρια σχάρας & πατάτες.

δείτε περισσότερα...

, ,