Τις Κυριακές του Απρίλη

Το Βιβλίο στο FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
KIDS' LIBRARY
,

Τις Κυριακές του Απρίλη

,
Sunday 3 April 2016Sunday 24 April 2016

Διαβάζουμε Παραμύθια και Μύθους

Με τις Παραμυθούδες του Ναυπλίου

Στα πλαίσια της δράσης «Διαβάζουμε Παραμύθια και Μύθους», για το μήνα του Απριλίου θα έχουμε μαζί μας τις Παραμυθούδες του Ναυπλίου!

Η Γιάννα Βασιλείου, η Σοφία Ασλανίδου, η Φωτεινή Βασιλείου και η Ερασμία Ηλιοπούλου μας αφηγούνται κάθε Κυριακή του Απρίλη στις 12 στη ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ!

Η Πολυξένη με τους φανταστικούς της φίλους, θα ξεπεράσει ό, τι την κάνει να νοιώθει αδύναμη. Ένα μικρό αγόρι ο Τόμ Τιρι Τόμ με το ταμπούρλο του θα βρει καινούργιους φίλους στην αντίπερα όχθη. Ένα ουρανοτοξολούλουδο θα φυτρώσει στην άκρη της γης και μια γριά θα το δώσει στην Ζένια. Και ένα μικρό χελιδόνι θα συναντήσει και θα αγαπήσει έναν ευτυχισμένο πρίγκιπα.

Μετά την αφήγηση του παραμυθιού οι μικροί μας φίλοι με θεατρικό παιχνίδι θα ταξιδεύουν στις εικόνες του παραμυθιού και θα ζωγραφίζουν την καλύτερη για αυτούς εικόνα.

Στο τέλος όλων των παραμυθιών θα κρεμάσουν τις ζωγραφιές τους στην αυλή του Φουγάρου σαν μια μεγάλη έκθεση/μπουγάδας από παραμυθοεικόνες, θα καλέσουν τους φίλους τους για να τους ξεναγήσουν στις ζωγραφιές τους αλλά και να τους αποκαλύψουν το παραμύθι που κρύβει η εικόνα τους.

, ,