ΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ Live!

MUSIC @FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
CAFÉBISTROT
,

ΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ Live!

,
Saturday 18 June 2022

Tο Σάββατο 18 Ιουνίου στις 9.30 μμ στο FOUGARO ARTCENTER, η υπέροχη Τίνα Αλεξοπούλου ερμηνεύει αγαπημένα jazz, swing και latin τραγούδια σε 7 γλώσσες!
Ένα κοσμοπολίτικο feeling με μελωδίες που ταξιδεύουν, χαλαρώνουν και φτιάχνουν την διάθεση: ‘Una note a Napoli’, ‘Je ne veux pas travailler’, ‘Aqua du beber’, ‘Besame mucho’, ‘All of me’, ‘Mackie Messer’ μαζί με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια σε swing διασκευές.
Μαζί με την Τίνα  οι εξαιρετικοί μουσικοί Brian Voll στο πιάνο και Δημήτρης Σίμος στο σαξόφωνο και κλαρινέτο.
H Τίνα τραγουδάει σε 7 γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, γερμανικά, ελληνικά.

Η Τίνα Αλεξοπούλου είναι αριστούχος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Με υποτροφία του Ι.Κ.Υ έκανε μεταπτυχιακές σπουδές Master in Performing Arts, University of Exeter στην Αγγλία. Έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις στην Επίδαυρο και στο Ηρώδειο και σε παραστάσεις μιούζικαλ. Με το  συγκρότημα της έχει εμφανιστεί σε γνωστές μουσικές σκηνές και φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Γαλλία, Ελβετία, Λίβανο, Ρωσία). Έχει παρουσιάσει με επιτυχία το μουσικό αφιέρωμα στην μνήμη της Μελίνας Μερκούρη σε Παρίσι, Νάντη, Μασσαλία, Νίκαια, Saint-Germain-En-Laye, Evry, Γενεύη, Sarzeau, Αθήνα -Ίδρυμα Θεοχαράκη, Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος.

,

2752047347 | 6946594588

, ,