Στέφανος Κορκολής & Σοφία Μανουσάκη | Τραγουδάμε τους ποιητές μας

MUSIC @FOUGARO
,
korkolis
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
Η ΠΛΑΤΕΙΑ & ΟΙ ΚΗΠΟΙ
,

Στέφανος Κορκολής & Σοφία Μανουσάκη | Τραγουδάμε τους ποιητές μας

,
Sunday 2 August 2020

Την Κυριακή 2 Αυγούστου στις 9μμ το Φουγάρο, στηρίζοντας για ακόμη μία φορά το Φεστιβάλ Ναυπλίου, φιλοξενεί στην Πλατεία τη μουσική παράσταση Τραγουδάμε τους ποιητές μας

Ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας Στέφανος Κορκολής μαζί με την εξαιρετική Σοφία Μανουσάκη, μας ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο της μελοποιημένης ποίησης. Θα ακουστούν συνθέσεις μεγάλων δημιουργών, (Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Πλέσσας, Μικρούτσικος, Λοΐζος, Λάγιος, Σπανός, Ξαρχάκος κ.α.) πάνω σε ποίηση Ελλήνων και Ευρωπαίων ποιητών, όπως επίσης και, σε πρώτη εκτέλεση, μελοποιημένα ποιήματα του Κ.Π. Καβάφη από τον Στέφανο Κορκολή.

Τραγούδι | Σοφία Μανουσάκη

Κιθάρες - τραγούδι | Κωστής Πυρένης

Πιάνο - τραγούδι | Στέφανος Κορκολής

Ενορχηστρώσεις | Στέφανος Κορκολης

29ο Φεστιβάλ Ναυπλίου

Το Φεστιβάλ Ναυπλίου, παρά τις δυσκολίες της φετινής καλλιτεχνικής χρονιάς, πιστό στο ετήσιο ραντεβού του με το κοινό του, ξεκινά στις 29 Ιουλίου και υπόσχεται μια σειρά από θαυμάσιες εκδηλώσεις μέχρι τις 2 Αυγούστου.

Φτάνοντας στην 29η χρονιά του, το Φεστιβάλ Ναυπλίου, βραβευμένο από την Ένωση Μουσικών Κριτικών Ελλάδας, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για μια επίσκεψη στο μαγευτικό Ναύπλιο. Τηρώντας όλα τα πρωτόκολα ασφαλείας που προβλέπονται για τις εκδηλώσεις σε ανοιχτούς χώρους, είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε με ασφάλεια το κοινό μας.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο καλλιτεχνικός διευθυντής και πιανίστας Γιάννης Βακαρέλης, σας καλοσωρίζουν στο 29ο Φεστιβάλ, παρουσιάζοντας ένα πανόραμα εκδηλώσεων στα πιο όμορφα σημεία της πόλης: στην πλατεία Αγίου Γεωργίου μπροστά από την ομώνυμη εκκλησία, το Παλαμήδι, τον αύλειο χώρο της Ιεράς Μονής Ευαγγελιστρίας, την Εθνική Πινακοθήκη Ναυπλίου και το Φουγάρο.

, , ,