Ρεβεγιόν Χριστουγέννων με τους Chile Verde Quartet!

MUSIC @FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
CAFÉBISTROT
,

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων με τους Chile Verde Quartet!

,
Saturday 24 December 2016

Οι Chile Verde έρχονται στο FOUGARO Le Café την παραμονή των Χριστουγέννων σαν κουαρτέτο αυτή τη φορά, για μια περιπλάνηση στις γειτονιές του Νότου όπου η Ισπανική, η πορτογαλική και η ιταλική γλώσσα υφαίνουν ένα ανθολόγιο των χωρών αυτών.

Το συγκρότημα

Ο Κωνσταντίνος Κολέτσιος σπούδασε κιθάρα και ανώτερα θεωρητικά, έχει συμμετάσχει σε μουσικά σύνολα, έχει ασχοληθεί ενεργά με την ηχοληψία και την ραδιοφωνική παραγωγή. Από το 2001 διδάσκει ως καθηγητής κιθάρας.

Η Αναστασία Βετούλη ξεκίνησε μαθήματα τραγουδιού, συναντήθηκε με τον Κωνσταντίνο κι έτσι δημιουργήθηκαν οι Chile Verde, με το ρεπερτόριό τους να αποτελείται από τραγούδια χωρών του Ευρωπαϊκού και Αμερικάνικου Νότου (Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Μεξικό, Αργεντινή, Βραζιλία, Νότιες ΗΠΑ, Χιλή κλπ). Έχουν ήδη κάνει αρκετές εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της χώρας, και έχουν παρουσιαστεί στον τοπικό τύπο και σε ραδιοφωνικές εκπομπές (ΕΡΑ Βόλου, NovaFM).

Ο Κωνσταντίνος Μέρος (κρουστά) έχει σπουδάσει πιάνο, κρουστά, Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία. Έχει ασχοληθεί και παρακολουθήσει πολλούς κύκλους σεμιναρίων πάνω σε Latin - Cuban , African and Brazilian Percussions. Εδώ και πέντε χρόνια συντονίζει και διδάσκει αφρο-βραζιλιάνικα κρουστά και την διάδοση αυτών.

Ο Νίκος Παναγιωτίδης σπούδασε κλασική κιθάρα στο μεταπτυχιακό τμήμα της Μουσικής Ακαδημίας Guildhall του Λονδίνου μελέτησε Αναγεννησιακό λαούτο, μπαρόκ λαούτο και basso continuo. Έχει διευθύνει την Όπερα "Ευρυδίκη" του Jacopo Peri στο Φεστιβάλ των Δελφών, ενώ διδάσκει κιθάρα και θεωρητικά σε Ωδεία και Μουσικά Σχολεία και παραδίδει τακτικά σεμινάρια ερμηνείας της Αναγεννησιακής και Μπαρόκ μουσικής σε παλιά ή σύγχρονα όργανα.

Νίκος Παναγιωτίδης-ακουστικό μπάσο, κιθάρα

Κώστας Μέρος-κρουστά.

Κωνσταντίνος Κολέτσιος-κιθάρα

Αναστασία Βετούλη-τραγούδι

Σας περιμένουμε να διασκεδάσετε...παρέα με ένα εορταστικό μενού σχεδιασμένο από τον Chef, Νίκο Σουλιέ.

Είσοδος ελεύθερη

, ,