Παρουσίαση του παραμυθιού "Δράκος Καλοκάρδιος" της Ιωάννας Κυρίτση-Τζιώτη

Το Βιβλίο στο FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
KIDS' LIBRARY
,

Παρουσίαση του παραμυθιού "Δράκος Καλοκάρδιος" της Ιωάννας Κυρίτση-Τζιώτη

,
Saturday 29 October 2016

Η ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ και οι εκδόσεις Κόκκινη Κλωστή Δεμένη σας προσκαλούν στον κόσμο του παραμυθιού το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016 στις 6μμ.

Υπάρχουν δράκοι καλλιτέχνες; Ευαίσθητοι και τρυφεροί, που ζωγραφίζουν καρδούλες; Δράκοι που χαρίζουν τη φιλία τους στα παιδιά, αφήνοντας τα να χοροπηδούν στην κοιλιά τους; Μη βιαστείτε να απαντήσετε πριν γνωρίσετε τον μοναδικό και αγαπημένο Δράκο Καλοκάρδιο!

Πρόκειται για μια παραμυθένια, διασκεδαστική και έξυπνη περιπέτεια.

Η συγγραφέας θα συζητήσει, θα ζωγραφίσει και θα παίξει με τους μικρούς μας φίλους!

Η συγγραφέας

Η Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας - Τμήμα Προσχολικής Αγωγής. Μετεκπαιδεύτηκε στο διετές Τμήμα Επιστημών Αγωγής στην Προσχολική Εκπαίδευση. Έχει πτυχίο Τ.Π.Ε υπολογιστών, β' επιπέδου και πτυχίο Γαλλικών του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών. Εργάστηκε σαν νηπιαγωγός στην Δημόσια Εκπαίδευση, σε Σπέτσες, Αρκαδία και σαν μέλος και υπεύθυνη Παιδαγωγικής Ομάδας Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Από το 2000 έχουν κυκλοφορήσει τουλάχιστον σαράντα βιβλία της για παιδιά και εφήβους. Ένα από αυτά έχει μεταφραστεί στα Κορεάτικα και κάποια στα Αγγλικά. Έχει τιμηθεί με το βραβείο Unesco - Τμήμα Πειραιώς και Νήσων και από το Δήμο Σπετσών, για τη συγγραφική της δράση.

Για παιδιά από 4 ετών

, ,