παρουσίαση βιβλίου

Το Βιβλίο στο FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
LIBRARY
,

παρουσίαση βιβλίου

,
Friday 14 October 2022

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 στις 8 μμ στο FOUGARO ARTCENTER, στη LIBRARY, οι Μεταμεσονύκτιες Εκδόσεις και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων, το βιβλίο «Φορολογία, Δημοκρατία και συγκρότηση κράτους, Ο Λάμπρος Κορομηλάς και το "Έσοδα και Φόροι"»
του κ. Αδαμάντιου Συρμαλόγλου, Διδάκτορος Οικονομικής Κοινωνιολογίας και Διδάσκοντος στο ΤμήμαΛογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο κ. Μιχάλης Μ. Ψαλιδόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής Ιστορίας Οικονομικών Θεωριών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  και Σύμβουλος στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος καθώς και η κ. Σοφία Κουτσιούρη, Δρ. Εκπαιδευτικής Πολιτικής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Θα συντονίσει ο κ. Νικόλαος Μπουμπάρης, Φιλόλογος - Ιστορικός, ενώ παρών θα
είναι ο συγγραφέας καθώς και ο εκδότης κ. Παπαγιαννίδης.

Αδαμάντιος Συρμαλόγλου

Ο Αδαμάντιος Συρμαλόγλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στην Οικονομική και Πολιτική Ιστορία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2006 ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στην Οικονομική Κοινωνιολογία και ανακηρύχθηκε διδάκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην Κοινωνιολογία των Δημοσίων Οικονομικών, στην Πολιτική Οικονομία της Φορολογίας και στην Οικονομική Ιστορία. Διδάσκει στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

 

, ,