Παρουσίαση Βιβλίου | Ράνια Καραΐσκου | «Ένας "Ιδιότροπος" άνθρωπος»

Το Βιβλίο στο FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
LIBRARY
,

Παρουσίαση Βιβλίου | Ράνια Καραΐσκου | «Ένας "Ιδιότροπος" άνθρωπος»

,
Friday 29 October 2021

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου στις 7.30μμ, η Βιβλιοθήκη Ανθός του ΦΟΥΓΑΡΟΥ και οι εκδόσεις SOAP σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Ένας "Ιδιότροπος" άνθρωπος», που αποτελεί το δεύτερο βιβλίο της συγγραφέα Ράνιας Καραΐσκου .

Η  συγγραφέας στο νέο της μυθιστόρημα παρουσιάζει  μικρές αφηγηματικές ιστορίες που προέρχονται τις περισσότερες φορές από εμπειρίες της ίδιας. Αποτυπώνει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο την καθημερινότητα άλλοτε  με χιούμορ και διακωμώδηση και άλλοτε με την σκληρή ανάγνωση της πραγματικότητας.

Η Ράνια Καραΐσκου αφηγείται τη ζωή μιας γυναίκας με τους πολλαπλούς της ρόλους (εργαζόμενη, νοικοκυρά, μητέρα, σύντροφος) αποδεικνύοντας συνεχώς με συγκίνηση, πάθος και ειλικρίνεια πως η ζωή έιναι συνεχώς ένα δύσκολο παιχνίδι που όμως πάντα με επιμονή και θέληση όλοι βγαίνουν νικητές.

Όπως αναφέρει και η ίδια :

«Αν με φυλακίσεις, μ’ έχασες!» λέω καμιά φορά δυνατά στον εαυτό μου, έτσι καλού κακού, μην τύχει και καμιά φορά το ξεχάσω! Βλέπετε δεν αντέχω ούτε για αστείο να βρεθώ «στη γωνία» ούτε «με δεμένα χέρια», εγκλωβισμένη κι ανυπεράσπιστη.

Ένας «ιδιότροπος» άνθρωπος στο επίκεντρο της ζωής και όχι «στη γωνία» λοιπόν, μια «ιδιότροπη» στάση ζωής που καταλήγει να είναι ιδιαίτερα γοητευτική σε ένα εξίσου γοητευτικό αφήγημα από την αρχή μέχρι το τέλος.

 

Ομιλητές της παρουσίασης βιβλίου θα είναι:

  • Ο Θεοδόσης Σπαντιδέας, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ και Αντιπρόεδρος ΕΣΛΑ
  • Η Μαρία Φακιολά, Δικηγόρος.

 

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Απαιτούμενο rapid test ή πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης σε ισχύ.

,

μόνο με κράτηση θέσης

27520 47380 | info@anthosfougaro.gr

, ,