"Παραλλαγές πάνω στην τέχνη της φυγής και ένα απονενοημένο ριτσερκάρ"

Το Βιβλίο στο FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
Η ΠΛΑΤΕΙΑ & ΟΙ ΚΗΠΟΙ
,

"Παραλλαγές πάνω στην τέχνη της φυγής και ένα απονενοημένο ριτσερκάρ"

,
Thursday 25 June 2015

Το Φουγάρο φιλοξενεί την Πέμπτη 25 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ. στο Αίθριο 2, το Σύνδεσμο Φιλολόγων Αργολίδας και τις Εκδόσεις Κέδρος στην παρουσίαση του βιβλίου του Καθηγητή του Πανεπιστημίου Stanford, Ιωάννη Π.Α. Ιωαννίδη, "Παραλλαγές πάνω στην τέχνη της φυγής και ένα απονενοημένο ριτσερκάρ".

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Ελισάβετ Γεωργίου, ψυχολόγος και σύμβουλος καριέρας, Γεώργιος Κόνδης, Δρ. Κοινωνιολογίας και συγγραφέας, Νικόλαος Μπουμπάρης, πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Ακαδημαϊκός Χαράλαμπος Ρούσσος.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Ο Ιωάννης Π.Α. Ιωαννίδης γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1965. Κατέχει την έδρα C.F. Rehnborg στην πρόληψη νοσημάτων στο Πανεπιστήμιο Stanford, όπου είναι τακτικός Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή και τιμητικά Καθηγητής στην Σχολή Ανθρωπιστικών και Θετικών Επιστημών. Έχει διατελέσει επίσης καθηγητής στα Πανεπιστήμια Ιωαννίνων, Harvard, Tufts και Imperial College. Το προηγούμενο βιβλίο του, Η Τοκάτα για την κόρη με το καμένο πρόσωπο, συμπεριλήφθηκε στη βραχεία λίστα των ετήσιων βραβείων του Αναγνώστη. Το περιοδικό The Atlantic τον χαρακτήρισε το 2010 ως τον πλέον τολμηρό διανοητή – επιστήμονα.

Παραλλαγές πάνω στην τέχνη της φυγής και ένα απονενοημένο ριτσερκάρ

, ,