Παλαμήδειος Άθλος 2021 | Κέντρο Εγγραφών

Άλλες εκδηλώσεις
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
Η ΠΛΑΤΕΙΑ & ΟΙ ΚΗΠΟΙ
,

Παλαμήδειος Άθλος 2021 | Κέντρο Εγγραφών

,
Saturday 27 November 2021

Το ΦΟΥΓΑΡΟ για μία ακόμη χρονιά είναι χορηγός του "Nafplio Castle Run - Παλαμήδειος Άθλος" που για φέτος θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, με σημείο εκκίνησης την είσοδο του Κάστρου στο Ναύπλιο, επί της οδού 25ης Μαρτίου.

Το FOUGARO ARTCENTER θα φιλοξενήσει και φέτος το Κέντρο Εγγραφών για τους δρομείς, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του Παλαμηδείου Άθλου, μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Η Οργανωτική Επιτροπή έχει ήδη ανακοινώσει ότι ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές για όλες τις κατηγορίες των αγωνισμάτων. Επομένως, νέες εγγραφές ενδιαφερομένων ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Εγγραφών, που θα λειτουργήσει στο Garden Kiosk το Σάββατο 27 Νοεμβρίου από τις 11.00 έως τις 19.00.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμμετέχοντες ότι θα εφαρμοστεί το εγκεκριμένο Υγειονομικό πρωτόκολλο και ως εκ τούτου η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα γίνει με όσα αναφέρονται στην προκήρυξη που αφορά το δικαίωμα συμμετοχής και επιπρόσθετα με την επίδειξη επίσημου εγγράφου ταυτοπροσωπίας.

Οι συμμετέχοντες δρομείς είναι υποχρεωτικό από τη στιγμή της εισόδου τους στο χώρο του ΦΟΥΓΑΡΟΥ να φέρουν προστατευτική μάσκα σε όλη την διάρκεια παραμονής τους στον χώρο.

Στην είσοδο του Κέντρου Εγγραφών, το προσωπικό θα ελέγχει όσους πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, όπως αυτές αναφέρονται και ισχύουν με βάση το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο. Ο έλεγχος γίνεται με την ηλεκτρονική εφαρμογή covidfree.gov.gr.

Για οποιαδήποτε ερώτηση σε σχέση με το "Nafplio Castle Run - Παλαμήδειος Άθλος", παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με τη διοργάνωση μέσω της ιστοσελίδας www.nafpliocastlerun.gr
, , ,