Ο Χρήστος Τζούρας LIVE

MUSIC @FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
CAFÉBISTROT
,

Ο Χρήστος Τζούρας LIVE

,
Saturday 11 March 2023

Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 στο FOUGARO ARTCENTER στο CAFÈBISTROT μετά τις 9.30 μμ, έρχεται ο Χρήστος Τζούρας για μια ξεχωριστή πιανιστική εμφάνιση. 

Ο 29χρονος Χρήστος Τζούρας ξεκίνησε το πιάνο στην ηλικία των 7 ετών και στα 14 του έγινε μέλος της μπάντας “terpsis”. Στα 14 του γίνεται μέλος της μπάντας “terpsis” όπου βρέθηκε στην ίδια σκήνη με τον Craig Walker (Archive), τον Γιάννη Αγγελάκα, αλλά και στο Schoolwave Festival. Το 2010 συνέπραξε μουσικά με την ποιήτρια – στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου. Παράλληλα, συνεργάζεται επαγγελματικά ως “session” πιανίστας με διάφορα μουσικά σχήματα. To 2016 κυκλοφορεί ο δίσκος με τίτλο «hope» από το Op3 (Omega Project), στον οποίο συμμετέχει ως συνθέτης και συν-ενορχηστρωτής. Απo το 2016 μέχρι το 2018 τελειώνει τις σπουδές του στην αρμονία, στην Αντίστιξη-Φούγκα και τις σπουδές του στο πιάνο, όλα με βαθμό «άριστα παμψηφεί». 

Σήμερα εργάζεται ως καθηγητής μουσικής (πιάνου και θεωρητικών) και Producer / Composer / Keyboardist / Bassist ως “session” μουσικός. 

, ,