Ο Λάμπρος Παπαλέξης LIVE!

MUSIC @FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
Η ΠΛΑΤΕΙΑ & ΟΙ ΚΗΠΟΙ
,

Ο Λάμπρος Παπαλέξης LIVE!

,
Saturday 21 July 2018

Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΚΑI ΟΙ ΧΤΙΣΜΕΝΕΣ...ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΝ LIVE! ΣΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ 

Ένα άλμπουμ που θεωρείται αντικειμενικά από τα καλύτερα της εγχώριας Rock'n'Roll σκηνής. Μία μπάντα που αποτελείται από μερικούς από τους γνωστότερους και πιο ταλαντούχους μουσικούς του χώρου. Κι ένας frontman που έχει ανατρέψει μια σειρά από κανόνες. 

Όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι απλώς κάποια από τα κλισέ που γράφουν τα περισσότερα δελτία τύπου για συναυλίες. Μόνο που στην περίπτωση του Λάμπρου Παπαλέξη και των Χτισμένων…των Θεμελίων είναι η πραγματικότητα. Το πιο σημαντικό όμως είναι αυτό που έχουμε ζήσει μόνο όσοι έχουμε βρεθεί σε κάποιο από τα live αυτής της μπάντας. Ανατριχίλα, συγκίνηση (μέχρι δακρύων σε κάποιες περιπτώσεις), μοίρασμα συναισθημάτων και ψυχής από την σκηνή στο κοινό και ξανά πίσω στην σκηνή...όλα αυτά δηλαδή που σε κάνουν να νιώθεις τα κομμάτια που ακούς, ένα προς ένα και να γουστάρεις που είσαι μέρος αυτού που συμβαίνει.

Το Σάββατο 21 Ιουλίου στις 10μμ, Ο Λάμπρος Παπαλέξης και Οι Χτισμένες...των Θεμελίων εμφανίζονται για πρώτη φορά στο Ναύπλιο. Αν τους έχεις δει ζωντανά, ξέρεις γιατί πρέπει να είσαι εκεί. Εάν όχι, φρόντισε να είσαι στο Φουγάρο εκείνη την μέρα. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα το μετανιώσεις!

, ,