Ο Κήπος των Ευχών

Το Θέατρο στο FOUGARO
,
BUBLE
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
Η ΠΛΑΤΕΙΑ & ΟΙ ΚΗΠΟΙ
,

Ο Κήπος των Ευχών

,
Sunday 1 November 2020

Το ΦΟΥΓΑΡΟ γιορτάζει τα 8 του χρόνια και σας καλεί να συμμετάσχετε την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στη Μετακινούμενη Διαδραστική Παράσταση με σαπουνόφουσκες "Ο κήπος των ευχών" από την καλλιτεχνική ομάδα La Petite Marguerite!

Ο Κήπος των Ευχών

Δυο πλανόδιοι ειρηνοποιοί καταφθάνουν σε μια χώρα γεμάτη γκρίνια και φασαρία. Ο ήλιος και το φεγγάρι κλαίνε διαρκώς, τα σύννεφα ανασαίνουν λυπημένα και τα δάση χορεύουν μόνα δίχως μουσικές. Στα βουνά η φύση αρρωσταίνει και στις πόλεις τα παιδιά δεν μοιράζονται πια αγκαλιές. Πως είπατε;;;; Τα παιδιά δε μοιράζονται πια αγκαλιές… ;; Μα τι συμβαίνει; Ας έρθει κάποιος να αλλάξει το ρολόι και να γεμίσει ο τόπος φυσαλίδες ΚΑΙ να ξαναφτιάξουμε τον κόσμο από την αρχή για να ζήσουμε και πάλι όλοι μαζί!!! 

Πρόκειται για μια μετακινούμενη παράσταση με μουσική, χορό και φυσικά εκατομμύρια σαπουνόφουσκες η οποία ξεφεύγει από τη φόρμα της σκηνικής δομής και περιοδεύει για μια και μοναδική φορά την Κυριακή 01 Νοεμβρίου στον αίθριο χώρο του FOUGARO ART CENTER.

Χαρά, όνειρο, ευχές και πραγματικότητα ζωντανεύουν μέσα από μια συλλογική αφήγηση, δημιουργώντας μια συνθήκη κατά την διάρκεια της οποίας κοινό και ερμηνευτές αλληλεπιδρούν μέσα από τον αιωρούμενο κόσμο της σαπουνόφουσκας.

 *Η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις και οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. Υπενθυμίζουμε ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική
,

27520 47380

, ,