ΟΙ encardia ΣΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ!

MUSIC @FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
Η ΠΛΑΤΕΙΑ & ΟΙ ΚΗΠΟΙ
,

ΟΙ encardia ΣΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ!

,
Saturday 20 August 2016

Το ΦΟΥΓΑΡΟ, ο Όμιλος για την UNESCO Αργολίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Κοινωνικής Ψυχαγωγίας «ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» παρουσιάζουν το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 9μμ στο Αίθριο 1 το συγκρότημα encardia στη μουσική παράσταση «Τραγούδια και Όνειρα», που πραγματοποιείται για φιλανθρωπικό σκοπό. Για λίγες ώρες, θα μεταφερθούμε στη «γραικάνικη» παράδοση της Κάτω Ιταλίας με αφορμή τραγούδια, χορούς, ελπίδες για καινούργιους προορισμούς, μουσικές και όνειρα για το νόστο, καθώς και για τη χαρά της επιστροφής!

Το μουσικό συγκρότημα encardia τραγουδά για αυτούς που ταξιδεύουν. Οι συντελεστές του εμπνέονται, μελετούν και παίζουν μουσική από τη Μεγάλη Ελλάδα, τις περιοχές του Ιταλικού νότου και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου, έχοντας στο ενεργητικό τους πολλές διακρίσεις για την ανάδειξη των στοιχείων ενός τόσο γοητευτικού πολιτισμού. Ο Όμιλος για την Unesco Αργολίδας συνδέει αυτό τον πολιτισμό με την ελληνική παράδοση, μέσα από προγράμματα και ανταλλαγές που πραγματοποιεί με τους αντίστοιχους Ομίλους του Jollino και της Galatina, με τους οποίους έχει αδελφοποιηθεί εδώ και 4 χρόνια.

Με τη μουσική παράσταση «Τραγούδια και Όνειρα», αφιερωμένη στον πολιτισμό της Μεγάλης Ελλάδας, το ΦΟΥΓΑΡΟ - λίγο πριν «φύγει» για διακοπές στις 21 Αυγούστου - αποχαιρετά μουσικά το καλοκαίρι και ανανεώνει το ραντεβού με το κοινό του από την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου.

συντελεστές

Βαγγέλης Παπαγεωργίου: ακορντεόν, φυσαρμόνικα, τραγούδι

Ναταλία Κωτσάνη: τραγούδι, κιθάρα, καστανιέτες

Δημήτρης Τσεκούρας: κόντρα μπάσο, τραγούδι

Κώστας Κωνσταντάτος: κρουστά, βιολί, μαντολίνο, τραγούδι

Γιάννα Χαμαλέλη: χορός

Κωνσταντίνα Καλκάνη: χορός

Πασχάλης Κολέντσης: τεχνικός ήχου

Μέγας Χορηγός: ΦΟΥΓΑΡΟ

Χορηγός Επικοινωνίας

, ,