Λαμπρινή Καρακώστα Duet

MUSIC @FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
CAFÉBISTROT
,

Λαμπρινή Καρακώστα Duet

,
Saturday 27 July 2019

Η Λαμπρινή Καρακώστα μετά απο πολλά ''ένσημα'' δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες, δισκογραφικές συμμετοχές και σημαντικές εμφανίσεις, ξεκινά και αυτό το καλοκαίρι το δικό της, μεγάλο ταξίδι σε όλη την Ελλάδα όπου ένας από τους σταθμούς θα είναι και το FOUGARO στο Ναύπλιο.

 Με το κέφι της, την τρέλα και τις προσωπικές της ανησυχίες, αυτή τη φορά έχοντας στις αποσκευές της το ολοκαίνουριο, πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο ''Ακουγομαι;" στον οποίο υπογράφει τη μουσική και τους στίχους.

Η ερμηνεύτρια που όλοι γνωρίσαμε κυρίως απο την τετραετή συνεργασία της με το Σωκράτη Μάλαμα, παίρνει τη βαλίτσα της, τα όργανα και τα όνειρά της και παρέα με τον εξαιρετικό κιθαρίστα Γιάννη Γιαννάκο, μας παρουσιάζει τις νέες μουσικές της, τις δισκογραφικές συμμετοχές, άλλα και διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών απο την έντεχνη, ρεμπέτικη, παραδοσιακή και λαική κουλτούρα. Άλλοτε με δυο κιθάρες, άλλοτε μόνο με φωνές και το μεταλλόφωνο της, μας συγκινεί με την ευαισθησία της, κι άλλες φορές με τα κρουστά της μας ξεσηκώνει με το δυναμισμό της. Με μπόλικη φρεσκάδα, αυθορμιτισμό, ειλικρίνεια και αυτοσαρκασμό, η Λαμπρινή μας παρουσιάζει ενα ηχητικό μωσαικό, ξετυλίγοντας τα πολύχρωμα πρόσωπα της και μας καλεί στο δικό της ταξίδι στη πιο φωτεινή εποχή του χρόνου!

, ,