Κόμικ για παιδιά 7+
,με τον εικαστικό Δημήτρη Παπαχρήστο
Χαρτιά, πενάκια, χρώματα και φαντασία επιστρατεύονται για την δημιουργία πρωτότυπων ιστοριών με τους αγαπημένους μας υπερήρωες!
Πρόγραμμα
Με υπομονή μελετάμε τον κόσμο που το κάθε κόμικ περιγράφει και μαθαίνουμε σχεδιαστικές και αφηγηματικές τεχνικές ή ανακαλύπτουμε νέες. Μαθαίνουμε να σχεδιάζουμε με ακρίβεια, εκφραστικότητα και σωστές αναλογίες μέσα από διάφορες ασκήσεις, μελετάμε τα αγαπημένα μας κόμικ για να ανακαλύψουμε τα μυστικά της επιτυχίας τους και εξασκούμαστε στην σκηνοθεσία των καρέ ώστε να δώσουμε την καλύτερη δυνατή εντύπωση.
Δημήτρης Παπαχρήστος
Γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα. Το 2012 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας και κατεύθυνση στη ζωγραφική, με καθηγητές τους Αναστάσιο Χρηστάκη και Γιάννη Κονταράτο. Από το 2013 είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις και καλλιτεχνικά projects σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές. Από το 2014 μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Ναυπλίου, ενώ παράλληλα εργάζεται ως καθηγητής εικαστικών. Από τον Απρίλιο του 2019 συνεργάζεται με το ΦΟΥΓΑΡΟ.
27520 47370 | 6944 411 041 | workshops@anthosfougaro.gr