Κόμικ για παιδιά

WORKSHOPS FOR KIDS @FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
WORKSHOP4
,

Κόμικ για παιδιά

,
Wednesday 6.30-8pm on zoom

με τον εικαστικό Δημήτρη Παπαχρήστο

Όλοι οι ήρωες κόμικ θα ζωντανέψουν και πάλι φέτος διαδικτυακά στα εργαστήρια του Φουγάρου! Μέσα από τις λευκές σελίδες των χαρτιών θα αρχίσουν να ξεπροβάλλουν οι ιστορίες πολλών και καινούριων πρωτότυπων ηρώων. Ρίχνουμε τις ιδέες μας στο τραπέζι, τις αξιολογούμε, εξελίσσουμε τις τεχνικές μας ικανότητες με απώτερο σκοπό να φτιάξουμε ένα πρωτότυπο δημιούργημα που να μας εκφράζει και να μας διασκεδάσει. 

Πρόγραμμα

Με υπομονή μελετάμε τον κόσμο που το κάθε κόμικ περιγράφει και μαθαίνουμε σχεδιαστικές και αφηγηματικές τεχνικές ή ανακαλύπτουμε νέες. Μαθαίνουμε να σχεδιάζουμε με ακρίβεια, εκφραστικότητα και σωστές αναλογίες μέσα από διάφορες ασκήσεις, μελετάμε τα αγαπημένα μας κόμικ για να ανακαλύψουμε τα μυστικά της επιτυχίας τους και εξασκούμαστε στην σκηνοθεσία των καρέ ώστε να δώσουμε την καλύτερη δυνατή εντύπωση.

Δημήτρης Παπαχρήστος

Γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα. Το 2012 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας και κατεύθυνση στη ζωγραφική, με καθηγητές τους Αναστάσιο Χρηστάκη και Γιάννη Κονταράτο. Από το 2013 είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις και καλλιτεχνικά projects σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές. Από το 2014 μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Ναυπλίου, ενώ παράλληλα εργάζεται ως καθηγητής εικαστικών. Από τον Απρίλιο του 2019 συνεργάζεται με το ΦΟΥΓΑΡΟ.

 

,
πρόγραμμα μαθημάτων
,
Τετάρτη 6.30-8μμ
για παιδιά 7+
στην πλατφόρμα zoom
,
πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής
,

27520 47370 | 6940 295418 | info@fougaro-workshops.gr

, ,