Κουνήσου! Εργαστήρι Διατροφής & Κίνησης! Οκτώβριος 2018

WORKSHOPS @FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
NEWLIBRARY7
,

Κουνήσου! Εργαστήρι Διατροφής & Κίνησης! Οκτώβριος 2018

,
Saturday 6 October 2018

Εμπνευσμένο από το  Children Movement, πρόγραμμα διατροφής και κίνησης με τη Γεωργία Μήκου στη  Νέα Βιβλιοθήκη  του ΦΟΥΓΑΡΟΥ!

Πόσο σημαντικό είναι να μάθουμε να φροντίζουμε τον οργανισμό μας; Το σώμα μας και το μυαλό μας;  Κατά τη διάρκεια 6 εργαστηρίων τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία  να αποκτήσουν καλές διατροφικές συνήθειες δραστήριες ημέρες, ώστε να το υιοθετήσουν τελικά στην καθημερινότητα τους. Όλα τα παραπάνω μέσα από τις τέχνες, τη φύση και τη μαγειρική, θα γίνουμε μικροί μάγειροι με γευσιγνώστες τους γονείς!

Από το Σάββατο 6/10 και κάθε Σάββατο, ώρα 5-6.30μμ.

Αριθμός συμμετεχόντων: έως 15 παιδιά 

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

συμμετοχές:  2752047315  ·   maria@fougaro-library.gr

 

Το Children Movement είναι μια πρωτοβουλία που φιλοδοξεί μέσα από τις τέχνες και τη φύση να μεταδώσει γνώσεις και να δημιουργήσει εμπειρίες, με απώτερο στόχο τα παιδιά και οι οικογένειες τους να αντιληφθούν και να βιώσουν τι θα τα κάνει να είναι υγιείς ενήλικες.

Η Γεωργία Μήκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ναύπλιο. Το 2009 αποφοίτησε από τη σχολή «Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής» του  Χαροκόπειου Πανεπιστημίου και από τότε ασκεί το επάγγελμα του Διαιτολόγου. Την κέρδισε όμως η μεγάλη της αγάπη για τη μουσική και το χορό. Ήδη από το 2004 κατέχει πτυχίο στη μουσική, ενώ το 2012 ολοκλήρωσε την Επαγγελματική Σχολή «Νίκης Κονταξάκη», λαμβάνοντας Πτυχίο ως «Καθηγήτρια Χορού, Χορογράφος και Χορεύτρια». Έχει χορέψει και χορογραφήσει σε παραστάσεις  χορού και θεάτρου. Διδάσκει χορό σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και μουσικοκινητική αγωγή στην προσχολική ηλικία από το 2013, ενώ από το 2015 συνεργάζεται με το ΦΟΥΓΑΡΟ. Είναι εμπνεύστρια του προγράμματος “Children Movement”.

, ,