Κουκλοθέατρο!

FOR KIDS
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
FOUGARO ARTCENTER
,

Κουκλοθέατρο!

,
Σάββατο 18/3/2023, 5 μμ | Σάββατο 1/4/2023, 5 μμ | Μ. Σάββατο 15/4/2023, 5 μμ | Σάββατο 20/5/2023, 5 μμ | Σάββατο 3/6/2023, 7 μμ

παραστάσεις από την ομάδα "Αψού! Αψού! Αψού!" του FOUGARO ARTCENTER !!!

πρόγραμμα

Σάββατο 18/3/2023 ώρα 5 μμ   

Τα 3 γουρουνάκια
Όταν τα τρία γουρουνάκια έφυγαν από το σπίτι και πήγαν ο καθένας να χτίσουν το δικό τους σπίτι,το πρώτο γουρουνάκι έφτιαξε ένα σπίτι από άχυρο, το δεύτερο από ξύλινα κλαδιά και το τρίτο από τούβλα. Όμως, μια μέρα, ένας κακός λύκος πεινούσε και βρήκε τα γουρουνάκια! Αλλά! Όλοι ενωμένοι μαζί μπορούμε να νικάμε τα πάντα και να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο και δυσκολία!!!

Σάββατο 1/4/2023 ώρα 5 μμ   

Το Μαγικό Μπιζέλι

Ο πρίγκιπας θέλει να παντρευτεί μια αληθινή πριγκίπισσα, αλλά αυτές είναι σπάνιες. Όμως, όλα είναι πιθανά με τη βοήθεια ενός ξάδερφου, μιας μάγισσας κι ενός μπιζελιού. . . 

Μ. Σάββατο 15/4/2023 ώρα 5 μμ

Πρίγκιπας βάτραχος

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια όμορφη πριγκίπισσα που συνήθιζε να παίζει με το χρυσό της τόπι κοντά στη λιμνούλα του κήπου. Όμως, μια μέρα, κάτι άσχημο συνέβη. Πλουφ! Το τόπι βούλιαξε στον πάτο της λίμνης. "Ωχ, όχι! Έχασα το χρυσό μου τόπι" κλαψούρισε η πριγκίπισσα. Ξαφνικά, είδε έναν μεγάλο βάτραχο να κάθεται πάνω σ' ένα νούφαρο. "Μπορώ να πάω να σου βρω το τόπι σου. Αλλά θέλω ένα αντάλλαγμα" είπε ο βάτραχος.

Σάββατο 20/5/2023 ώρα 5 μμ

Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα

Όλοι συμφωνούν ότι ο αυτοκράτορας είναι γοητευτικός, έξυπνος και πολύ εργατικός, αφού πάει ο ίδιος για ψώνια! Δε νοιάζεται για τίποτ' άλλο παρά μόνο για τα πανάκριβα ρούχα. Έτσι, όταν δυο απατεώνες έρχονται στην πόλη του πουλάνε στον αυτοκράτορα τα μαγικά ρούχα που γίνονται αόρατα μόνο για τους τεμπέληδες. Ο αυτοκράτορας δεν τολμάει να παραδεχτεί ότι κι εκείνος δεν τα βλέπει! Αλλά θα υπάρξει κάποιος αρκετά τολμηρός να του πει ότι δεν φοράει τίποτα απολύτως;

Σάββατο 3/6/2023 ώρα 7 μμ

Ο Παπαγαλίνο και το μυστήριο του μπλε κουβά  (με αφορμή την ημέρα περιβάλλοντος 5 Ιουνίου)

Ένας παράξενος μπλε κουβάς που προσγειώθηκε στο πάρκο… αναστατώνει την ήσυχη της πόλης. Με αρχηγό ένα ακούραστο ντετέκτιβ - παπαγάλο… τα ζωάκια της πόλης προσπαθούν να λύσουν αυτό το τρομερό μυστήριο!

Τα παιδιά από 5 ετών και άνω μπορούν να συμμετέχουν χωρίς συνοδό (γονέα ή κηδεμόνα).

,
,

εισιτήρια δίνονται 30’ πριν την παράσταση

,
πληροφορίες:
,
2752047380 | info@anthosfougaro.gr
, ,