Κουκλοθέατρο: "Οι κίτρινες γαλοπούλες της Κενούπολης"

Άλλες εκδηλώσεις
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
, ,

Κουκλοθέατρο: "Οι κίτρινες γαλοπούλες της Κενούπολης"

,
Sunday 23 December 2018

Σε κάποια πόλη οι άνθρωποι έχουν χάσει το μέτρο και το νόημα. Σε κάποια πόλη ο καταναλωτισμός θεοποιήθηκε και αντικατέστησε αξίες όπως η αληθινή φιλία.  Φυσικά, εμείς δεν ζούμε στην Κενούπολη. Και καμία σχέση δεν έχουμε με όλα αυτά.

Η Θεοδώρα όμως, ζει στην Κενούπολη κόντρα στο ρεύμα. Και ονειρεύεται μια αληθινή φιλία. Άραγε υπάρχει άγιος Βασίλης για να της τη χαρίσει;

Δύο ξεκαρδιστικές παραστάσεις κουκλοθεάτρου με ελεύθερη είσοδο από την ομάδα μαθητών & μαθητριών του ΕΠΑ.Λ Κρανιδίου και τους καθηγητές τους Αντιγόνη Λασκαρίδου και Πέτρο Καραΐσκο.

Συντελεστές:
Τζέσικα: Μαρίνα Σχοινά
Μάρθα: Μαρία Σκλαβούνου
Μπαμπάς: Αντριάν Μαρτζινεάν, Παναγιώτης Οικονομόπουλος
Μαμά: Μαρία Καρανικόλα
Θεοδώρα: Γεωργια Κατσόρχη, Μαρία Καρανικόλα
Άγιος Βασίλης: Άντι Μουχαμέτι, Άλεξ Ανικουλασέι
Αφηγητές: Ευδοκία Μιμίνου, Κατερίνα Δημαράκη
Ηχοληψία: Πέτρος Μπινιάρης

Κατασκευή Κούκλας-σκηνικά: Κατερίνα Δημαράκη, Κέλλυ Μπεκατώρου, Γεωργία Κατσόρχη, Αντριάν Μαρτζινεάν, Κοσμίν Τάτου, Μανώλη Αντρέα, Οικονομόπουλος Παναγιώτης, Τζούλια Μέτσο, Κατερίνα Σερέτη, Άντζελα Τσενάι, Αντελίνα Ντουράι, Πέτρος Μπινιάρης, Ευδοκία Μιμίνου, Μαρίνα Σχοινά, Τασία Δημαράκη, Γκέρτα Τσάνι, Ζαχαρίας Παπούλιας, Μαρία Σκλαβούνου και Σπυριδούλα Ζέρβα.

Τεχνική υπoστήριξη: τομέας ηλεκτρολογίας, Γκουρίντερ Σίνγκ, Οδυσσέας Ζεγκάι, Βασίλης Ελένης, Ιντριτ Μουσκάι, Κούρτι Έρβιν, Γιαννακόπουλος Αλέξανδρος και Πέτρος Καραΐσκος για την κατασκευή και την εγκατάσταση φωτισμού σκηνής.

, ,