Κεραμική ενηλίκων

WORKSHOPS @FOUGARO
,
ceramics
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
WORKSHOPS
,

Κεραμική ενηλίκων

,
Wednesday 17 June 2020Wednesday 2 September 2020

με τον εικαστικό Δημήτρη Παπαχρήστο

Κάθε Τετάρτη για όλο το καλοκαίρι πλάθουμε στον πηλό τις πρωτότυπες ιδέες μας. Φουρνίζουμε, χρωματίζουμε και απολαμβάνουμε τα κεραμικά μας, μαθαίνοντας τις τεχνικές και τα μυστικά της μαγευτικής τέχνης της κεραμοποιίας.

Στο πρόγραμμα κεραμικής ενηλίκων αρχίζουμε από τις βασικές τεχνικές προετοιμασίας και επεξεργασίας του πηλού, μαθαίνουμε για την χρήση εργαλείων και σχεδιαστικών τεχνικών και ανακαλύπτουμε την εμπειρία του ψησίματος, του χρωματισμού και του υαλώματος των αντικειμένων μας. Παράλληλα εμπλουτίζουμε την παλέτα μας μέσα από την προσέγγιση διάσημων έργων κεραμικής.

Δημήτρης Παπαχρήστος

Γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα. Το 2012 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας και κατεύθυνση στη ζωγραφική, με καθηγητές τους Αναστάσιο Χρηστάκη και Γιάννη Κονταράτο. Από το 2013 είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις και καλλιτεχνικά projects σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές. Από το 2014 μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Ναυπλίου, ενώ παράλληλα εργάζεται ως καθηγητής εικαστικών. Από τον Απρίλιο του 2019 συνεργάζεται με το ΦΟΥΓΑΡΟ.

,

2752047370  |  6944411041  |  info@fougaro-workshops.gr

, ,