Ιωάννα Νικολαρεΐζη | Φωτογραφίζοντας την έκθεση BLACK&BLUE

WORKSHOPS @FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
WORKSHOPS
,

Ιωάννα Νικολαρεΐζη | Φωτογραφίζοντας την έκθεση BLACK&BLUE

,
Saturday 15 February 2020

Εργαστήριο φωτογραφίας για εφήβους (15-18 ετών) 

Στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων της έκθεσης BLACK&BLUE, το FOUGARO ARTCENTER προσκαλεί καλλιτέχνες της FKPCOLLECTION σε ένα πρόγραμμα διάδρασης με το κοινό μέσα από παρουσιάσεις, ομιλίες και εργαστήρια για εφήβους.  

Οι συμμετέχοντες θα χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους για να αποτυπώσουν φωτογραφικά με το δικό τους τρόπο την έκθεση…

Θα μιλήσουμε για την επαγγελματική φωτογράφιση μιας έκθεσης. Πιο πολύ όμως θα μιλήσουμε για την δημιουργική φωτογραφία. Φωτογραφίζοντας κομμάτια της έκθεσης BLACK&BLUE θα αναπτύξουμε την δική μας προσωπική ματιά. Θα μάθουμε να φωτογραφίζουμε με ελευθερία, ακολουθώντας το ένστικτό μας και θα μάθουμε να κρίνουμε και να επιλέγουμε τις καλύτερές μας εικόνες. Θα φτιάξουμε την δική μας BLACK&BLUE έκθεση.

H Ιωάννα Νικολαρείζη συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο γνωστούς φωτογράφους εσωτερικών χώρων και αρχιτεκτονικής, με ιδιαίτερα καλλιτεχνική ματιά.

Έχει συνεργαστεί με γνωστά περιοδικά και εφημερίδες όπως: “Vogue”, “Casa Vogue”, “Maison & Decoration”, ”The Guardian”, ”TA NEA”, “Madame Figaro”, “Οικία και Διασκόμηση“. Ίδρυσε την δική της δημιουργική ομάδα, που εκφράζεται μέσα από τον ιστότοπο www.inophotography.com. Ανήσυχο πνεύμα, έστησε στο παρελθόν σε συνεργασία, την εταιρία Euphoria design, με αντικείμενο την δημιουργία φωτιστικών και αντικειμένων για το σπίτι, χρησιμοποιώντας σε πολλά είδη τις φωτογραφίες της. Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Βέλγιο, την Ιταλία και τη Γερμανία. Έχει φωτογραφίσει αποκλειστικά για τα λευκώματα «Αστικά σπίτια της Άνδρου» και «Αίγινα: Σπίτια και Άνθρωποι».

, ,