θεατρικό παιχνίδι στους Κήπους του Φουγάρου!

WORKSHOPS FOR KIDS @FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
WORKSHOP4
,

θεατρικό παιχνίδι στους Κήπους του Φουγάρου!

,
Friday at 5.30 & 7.30 pm
με τη θεατροπαιδαγωγό Ρίτα Ζηκίδου

Το θεατρικό παιχνίδι βγαίνει στις αυλές και τους κήπους του Φουγάρου. Παίρνει αφορμές από τη φύση με ιστορίες για δέντρα, λουλούδια, ζώα αλλά και μύθους!

Το θεατρικό παιχνίδι, μέσα από ένα κράμα δραστηριοτήτων, - παιχνίδια  για τη γνωριμία, τη σωματική προθέρμανση, την ανάπτυξη του φαντασιακού, την επικοινωνία και την ενδυνάμωση της ομαδικότητας και τεχνικές δανεισμένες από το Θέατρο ( παιχνίδια ρόλων, σωματική έκφραση, αυτοσχεδιασμό, δραματοποίηση, παντομίμα κ.ά.) - οδηγεί βήμα βήμα στην απελευθέρωση των προσωπικών εκφραστικών μέσων αυτών που συμμετέχουν.

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Ρίτα Ζηκίδου

Πτυχιούχος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ασχολείται με παιδιά και εφήβους ως θεατροπαιδαγωγός, με το θέατρο ως σκηνογράφος και ενδυματολόγος, και έχει επιμεληθεί εκθέσεις εικαστικών. Συνεργάζεται με τα Εργαστήρια του Φουγάρου από το 2013, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας πρωτότυπα θεατρικά παιχνίδια και διασκεδαστικά εκπαιδευτικά προγράμματα. Εκτός Φουγάρου κυκλοφορεί με ποδήλατο και εντός Φουγάρου πάντα …με συνοδεία από μικρούς μαθητές της!

,
πρόγραμμα
,
μόνο με κράτηση συμμετοχής για παιδιά 4+ ετών
κάθε Παρασκευή
ομάδα 1 - 5.30-7 μμ
ομάδα 2 - 7.30-9 μμ
,
δηλώσεις συμμετοχής
, , ,