Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Μεγάλος Χορηγός στο FOUGARO JAZZ FESTIVAL #6!

Άλλες εκδηλώσεις
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
Η ΠΛΑΤΕΙΑ & ΟΙ ΚΗΠΟΙ
,

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Μεγάλος Χορηγός στο FOUGARO JAZZ FESTIVAL #6!

,
Friday 21 September 2018Sunday 23 September 2018

Μεγάλος Διαγωνισμός με δώρο ένα scooter YAMAHA D'elight 125 και ένα TITAN KURA SUP BOARD 10.6!

Το Φουγάρο οργανώνει το JAZZ FESTIVAL #6 την Παρασκευή 21, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στο Ναύπλιο, με τη μεγάλη χορηγία της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ, επίσημης αποκλειστικής αντιπροσώπου της Yamaha Motor Co.Ltd σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, και της Porsche AG στην Ελλάδα.

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, ως Μεγάλη Χορηγός του FOUGARO JAZZ FESTIVAL #6, φέτος θα προσφέρει ως δώρο της διοργάνωσης το scooter ΥΑΜΑΗΑ D'elight 125 και το Sup Board Jobe Titan Kura 10.6. Μαζί με αυτά, θα εκθέσει σε ειδικά διαμορφωμένο υπαίθριο χώρο σημαντικά δίκυκλα, όπως τη μοτοσυκλέτα Tracer 900 και τα scooters TMAX DX, ΧΜΑΧ300, Tricity 155 και ΝΜΑΧ 155 .

Επισκεφθείτε το FOUGARO JAZZ FESTIVAL #6 και συμπληρώστε τα στοιχεία σας δηλώνοντας συμμετοχή στο διαγωνισμό για τα μεγάλα δώρα! Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2018. Λεπτομέρειες θα βρείτε στα φυλλάδια που θα διανέμονται στο Φουγάρο. 

Το YAMAHA D'elight 125 αναπτύχθηκε για εσάς που κινείστε καθημερινά στην πόλη και τα προάστια και αναζητάτε έναν εύκολο τρόπο μετακίνησης. Το μαζεμένο πλαίσιο και η εξαιρετικά ελαφριά κατασκευή του θα κάνουν απολαυστικές τις διαδρομές σας. Το D’elight είναι εξοπλισμένο με τον αποδοτικό αερόψυκτο κινητήρα Blue Core 125 κ.εκ. για επιπλέον επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Η χαμηλή σέλα και το ευρύχωρο εσωτερικό εξασφαλίζουν άνετη θέση οδήγησης, Το κομψό στυλ οχήματος πόλης συνδυασμένο με διακριτική σχεδίαση με ευρωπαϊκές επιρροές, δημιουργούν μία ιδιαίτερη εικόνα. Το D'elight συνδυάζει υψηλή ποιότητα και κορυφαία αξία για την κατηγορία του!

, ,