Η Κωνσταντίνα Πάλλα LIVE! στο ΦΟΥΓΑΡΟ

MUSIC @FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
Η ΠΛΑΤΕΙΑ & ΟΙ ΚΗΠΟΙ
,

Η Κωνσταντίνα Πάλλα LIVE! στο ΦΟΥΓΑΡΟ

,
Saturday 14 July 2018

Η Κωνσταντίνα Πάλλα είναι νέα, ανερχόμενη τραγουδοποιός. Η φωνή και το ρεπερτόριο της ακροβατούν ανάμεσα στο κλασικό λαϊκό τραγούδι και στα σημερινά έντεχνα μονοπάτια. Από το Βασίλη Τσιτσανη και τη Τζενη Βανου μέχρι τον Σωκράτη Μάλαμα και την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Έρχεται στο ΦΟΥΓΑΡΟ για να μας ταξιδέψει σε τραγούδια που αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε, ενώ την ίδια στιγμή επανασυστήνει τα τραγούδια του σήμερα με το δικό της τρόπο και ταυτόχρονα, παρουσιάζει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Όνειρα" η οποία κυκλοφορεί από τη ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ.

Μαζί της οι μουσικοί: Δημήτρης Λιόλιος στο μπουζούκι και ο Χάρης Παναγιωτόπουλος στα κρουστά.

Η Κωνσταντίνα Πάλλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα όπου ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές στην κλασική κιθάρα και στη θεωρία της μουσικής.

Στα φοιτητικά της χρόνια , παράλληλα με τις σπουδές στη μουσική, ολοκληρώνει τις σπουδές της στην Έδεσσα στο τμήμα Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ενώ αρχίζει και γράφει τα πρώτα της τραγούδια. Τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές ανά τη Ελλάδα έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με σπουδαίους μουσικούς και δημιουργούς, όπως ο Κώστας Λειβαδάς, ο Μάκης Σεβιλόγλου, ο Γεράσιμος Ανδρεατος και ο Πάνος Μουζουράκης κ.α.

, ,