Ηλίας Λιούγκος duo

MUSIC @FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
CAFÉBISTROT
,

Ηλίας Λιούγκος duo

,
Saturday 16 February 2019

Ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής Ηλίας Λιούγκος, υπήρξε βασικός ερμηνευτής του Μάνου Χατζιδάκι. Τραγούδησε σε πολλούς δίσκους του, σε αμέτρητες συναυλίες εντός και εκτός Ελλάδος και κοντά του διδάχτηκε την ερμηνεία και τη σύνθεση στο τραγούδι.

Με τη Δέσποινα Στεφανίδου που τον συνοδεύει στο πιάνο και στο τραγούδι, θα παρουσιάσουν στο ΦΟΥΓΑΡΟ ένα πρόγραμμα κυρίως με τραγούδια των Ηλία Λιούγκου, και του Μάνου Χατζιδάκι, καθώς και στιγμές με αγαπημένα τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Ορφέα Περίδη, Νίκου Ξυδάκη, Βασίλη Τσιτσάνη, με παραδοσιακά από την Ήπειρο, την Κρήτη  κά.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Τραγούδια από τον καινούργιο δίσκο του Ηλία Λιούγκου με τίτλο "Ποιος" που κυκλοφόρησε πρόσφατα, σε μουσική δική του και σε στίχους της Ζωής Παναγιωτοπούλου, καθώς και από προηγούμενους κύκλους όπως: ''Νυχτερινή Δοκιμασία'’, ''Κωμοπόλεις'', ''Της ιστορίας το ποδήλατο'', ''Το φιλί μου ταξιδεύει'', '’Θα τραγουδήσω απόψε για μένα''.
  • Τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, από τους κύκλους: ''Ρωμαϊκή αγορά'', ''Αντικατοπτρισμοί'', ‘'Αθανασία'', ''Μεγάλος Ερωτικός'', ''Λαϊκή Αγορά'’,  ''Αμέρικα-Αμέρικα’’ κά.
, ,