Εva Sakellari LIVE !

MUSIC @FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
CAFÉBISTROT
,

Εva Sakellari LIVE !

,
Saturday 20 July 2019

Εva Sakellari επιστρέφει στο FOUGARO, ένα χρονό μετά την τελευταία της εμφάνιση, το Σάββατο 20 Ιουλίου στις 10μμ. Εξαίρετη ερμηνεύτρια κλασσικών κομματιών του διεθνούς ρεπερτορίου αλλά και καινούριων που μόλις κυκλοφόρησαν.

Με μοναδικό στυλ, έντονη σκηνική παρουσία και μεστή φωνή με ηχόχρωμα μαύρης ντίβας, ερμηνεύει soul, pop, blues, funk, jazz αγγλόφωνες επιτυχίες καινούριες και παλιές, original τραγούδια και «πειραγμένες» διασκευές! Θα τη συνοδεύσουν, ο Γιώργος Δελλής στα πλήκτρα, ο Γιώργος Γιαννόπουλος στο σαξόφωνο και ο Αλέξης Παπαλεξίου στα τύμπανα.

Το Δεκέμβριο του 2015 κυκλοφόρησε το digital single “Maybe” σε στίχους και μουσική της ίδιας από την InsideOut/14Music. Το single έκανε αισθητή την παρουσία του κατακτώντας υψηλές θέσεις στα Airplay Charts. Το Μάρτιο του 2017 κυκλοφόρησε το  single με τίτλο “Save Me” με πρώτη μετάδοση από τον ραδιοφωνικό σταθμό Pepper 96.6 ενώ το βίντεοκλιπ του τραγουδιού ήταν στο πρόγραμμα του MAD TV. Πέρσι κυκλοφόρησε το single “Money Friend” και πρόσφατα το «Move Over», τη διασκευή του γνωστού τραγουδιού της Janis Joplin σε μια Soul – Jazz ενορχήστρωση όπως την παρουσιάζει στις ζωντανές της εμφανίσεις.

, ,