Εργαστήρι Δημιουργικής Ραπτικής

WORKSHOPS @FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
WORKSHOP4
,

Εργαστήρι Δημιουργικής Ραπτικής

,
Thursday & Sunday 6.30-8pm
με τη Νικολέττα Ραφαηλίδη

Το ύφασμα  αγκαλιάζει, στολίζει, γεμίζει και ομορφαίνει. Έχει τη δική του κουλτούρα και στυλ. Δημιουργεί εικόνες, κουβαλά μνήμες… γράφει ιστορία. Αποκαλύπτει ακόμη και τις λεπτομέρειες μας.

Θα χρησιμοποιήσουμε τη ραπτική ως μέσο. Θα εκφραστούμε….αλλιώς!! Μαθαίνοντας το «ΠΩΣ» βήμα-βήμα, θα δημιουργήσουμε τα δικά μας έργα. Σχεδιάζουμε, ράβουμε, κεντάμε, ζωγραφίζουμε, τυπώνουμε τα δικά μας μοτίβα.

Θα εξοικειωθούμε με τα εξής: χειρισμός οικιακής ραπτομηχανής, σχεδιασμός πατρόν ή αντιγραφή έτοιμου πατρόν, τεχνικές ραπτικής, patchwork, quilting, appliqué

Νικολέττα Ραφαηλίδη

Η Νικολέττα Ραφαηλίδη γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ναύπλιο. Έχει σπουδάσει χρηματο-οικονομικά και έχει εργαστεί ως ελεύθερη επαγγελματίας στον ασφαλιστικό κλάδο, διατηρώντας παράλληλα την οικογενειακή επιχείρηση ποδηλάτων, Nafplio Bike. Από το Δεκέμβριο του 2017 ανήκει στην ομάδα του Φουγάρου, έχοντας υποστηρίξει τη Γραμματεία και το Fougaro Store. Πλέον έχει αναλάβει τη Γραμματεία των Εργαστηρίων. Το 2019 αποφοίτησε από το ΔΙΕΚ Επιδαύρου με ειδικότητα Τεχνικού τεχνολογίας ενδύματος & υποδήματος. Ασχολείται ενεργά με τη δημιουργική ραπτική, το σχεδιασμό και τη δημιουργία ενδύματος, την υφαντική, την κεντητική, τη ζωγραφική σε ύφασμα, και την ταπετσαρία επίπλων.

,
πρόγραμμα
,
για ενήλικες: Πέμπτη 6.30-8μμ
για έφηβους 13+ ετών: Κυριακή 6.30-8μμ
,
πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής
,

2752047370 | 6944411041 | workshops@anthosfougaro.gr

, ,