Εργαστήρι Δημιουργικής Αφήγησης

WORKSHOPS @FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
LIBRARY
,

Εργαστήρι Δημιουργικής Αφήγησης

,
Sunday 2 November 2014Sunday 1 March 2015

στη Βιβλιοθήκη με το Θεατροδρόμιο

Το Εργαστήρι Δημιουργικής Αφήγησης έχει στόχο να μυήσει τα παιδιά στην έννοια της ενσυναίσθησης, δηλ. της δυνατότητας να μπαίνουν στη θέση του άλλου μέσω του θεατρικού παιχνιδιού. Καθοδηγητής σε όλη τη διαδικασία θα είναι η Δέσποινα Φλεβάρη.

Με εργαλείο τα κλασικά παραμύθια και χρησιμοποιώντας τεχνικές του θεάτρου όπως μιμική, αυτοσχεδιασμό, σωματική έκφραση, χορό, φτιάχνουμε τους δικούς μας διαλόγους παρουσιάζοντας ένα καινούριο παραμύθι…

Τα παιδιά μαθαίνουν να παίζουν, να δημιουργούν και να παρουσιάζουν τη δική τους θεατρική παράσταση, με γνώμονα τη συνεργασία και τη συλλογικότητα!

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7-10 & 11-15 ετών.
(για τμήματα ενηλίκων, παρακαλώ επικοινωνήστε με τη βιβλιοθήκη)

Η Δέσποινα Φλεβάρη είναι εκπαιδευτικός. Ζει στο Ναύπλιο από το 1994 και έχει εργαστεί σε Προγράμματα Δημιουργικής Απασχόλησης της ΝΕΛΕ Αργολίδας που πραγματοποιήθηκαν σε Δημοτικά Σχολεία της Αργολίδας. Την περίοδο 1994-1996 εργάσθηκε ως καθηγήτρια Μουσικοκινητικής και Θεατρικού Παιχνιδιού στα ΙΕΚ Αργολίδας. Την περίοδο 2006-2010 συνεργάστηκε με το Δημοτικό Θέατρο Ναυπλίου ανεβάζοντας παιδικές παραστάσεις. Είναι απόφοιτος της Σχολής Εμψυχωτών ΑΝΙΜΑ.

, ,