Εργαστήριο προσχολικής ηλικίας με την Αθηνά Μαρινάκη

WORKSHOPS @FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
WORKSHOP4
,

Εργαστήριο προσχολικής ηλικίας με την Αθηνά Μαρινάκη

,
Thursday 5 December 2013Thursday 19 December 2013

ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΕΣ - Ζωγραφίζοντας εμάς τα παιδιά

Πιστεύεις  ότι ο καθένας μας αναγνωρίζει τον άλλον από το όνομα του; Το χρώμα των μαλλιών του; Το χρώμα των ματιών του; Το γλυκό του χαμόγελο; Τα ροζ του μαγουλάκια; Το χρώμα του προσώπου του; Τη γλώσσα που μιλάει; Αν φοράει γυαλιά η όχι; Είναι χαρούμενος η λυπημένος; Με ίσια η κατσαρά μαλλιά;

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου ξεκινάει στο Φουγάρο το εργαστήριο για παιδιά προσχολικής ηλικίας 5-6 ετών και θέλει να αγκαλιάσει όλα τα παιδιά, που η καρδούλα τους κτυπάει στους ρυθμούς της δημιουργικής επικοινωνίας! Φτιάχνοντας ένα πάζλ χρωμάτων και προσώπων που χαμογελούν και στέλνουν μήνυμα αγάπης σε όλο τον κόσμο, χωρίς διακρίσεις!!! 

Θα είναι το δώρο μας για τη παγκόσμια ημέρα του παιδιού (11 Δεκεμβρίου)!

Θα μπορούσες λοιπόν να κοιταχθείς στον καθρέπτη ̇ ή ακόμη να είναι και τα μάτια του φίλου εκείνα που θα σε περιγράψουν.

Στην πρώτη μας συνάντηση, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου θα ζωγραφίσουμε με πινέλα και με όλη μας τη διάθεση, τα μοναδικά μας πρόσωπα!

Και να! Τόσα πρόσωπα διαφορετικά  γύρω μας ̇ η ίδια μας η παρέα με συναισθήματα και διάθεση και για άλλα σχέδια, διαλέγει ένα για το πρόσωπο του Άη Βασίλη.

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου σας καλούμε να φτιάξουμε μόμπιλε στολίδι του Άη Βασίλη!

Τέλος, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται ο κύκλος των συναντήσεων με μια κατασκευή κηροπηγίου: Ξωτικό ή καλικάντζαρος; Ποιο είναι πιο ξεχωριστό;

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πέμπτη (5, 12, 19 Δεκεμβρίου 2013)  17:30 - 18:45

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

6€ για μία συνάντηση 

(στο κόστος περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα υλικά)

, ,