Εργαστήριο προσχολικής ηλικίας με την Αθηνά Μαρινάκη: βήματα με νήματα

WORKSHOPS @FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
WORKSHOPS
,

Εργαστήριο προσχολικής ηλικίας με την Αθηνά Μαρινάκη: βήματα με νήματα

,
Thursday 16 January 2014Thursday 30 January 2014

Συνεχίζονται τα εργαστήρια για τους μικρούς φίλους του ΦΟΥΓΑΡΟΥ!

Η Αθηνά Μαρινάκη σχεδίασε έναν νέο κύκλο συναντήσεων για παιδιά 5-6 ετών, αυτή τη φορά με μια θεματική που αγκαλιάζει τις παιγνιώδεις τεχνικές των νημάτων!

Για το εργαστήριο αυτό μας είπε:

Κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη, όπου βήμα βήμα, τα νήματα είτε με το στημόνι είτε με τη βελόνα, την εποχή του χειμώνα, ξετυλίγουν και υφαίνουν όμορφες ιστορίες με χρώματα και σχήματα για να στολίσουν τη ζωή, σύμφωνα με τα ήθη και έθιμα κάθε περιοχής. Η φαντασία μας ξεφαντώνει, οι αδρές και λεπτές μας δεξιότητες ασκούνται, η αισθητική μας αναπτύσσεται και η υπομονή μας εξασκείται μαζί και η επιμονή μας, βήμα βήμα, όταν το νήμα την κάθε γραμμή ακολουθεί και παράδοση δημιουργεί...

Η Αθηνά Μαρινάκη κατοικεί στο Ναύπλιο. Είναι παιδαγωγός προσχολικής αγωγής και ιδιοκτήτρια του πρότυπου παιδικού - βρεφικού σταθμού - νηπιαγωγείου Χλόη. Διεξάγει προγράμματα προσχολικής αγωγής, με εναλλακτικά εργαστήρια και ενιαίες θεματικές, εδώ και πολλά χρόνια. Επίσης, έχει ασχοληθεί με το θεατρικό παιχνίδι και με θεατρικές παραστάσεις παιδιών και ενηλίκων.

, ,