Εργαστήριο Αυτογνωσίας & Αυτοθεραπείας

WORKSHOPS @FOUGARO
,
Εργαστήριο Αυτογνωσίας & Αυτοθεραπείας
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
LIBRARY
,

Εργαστήριο Αυτογνωσίας & Αυτοθεραπείας

,
Sunday 7 April 2013

Η Βιβλιοθήκη Ανθός του Φουγάρου συνεχίζει τους κύκλους των εργαστηρίων σκέψης (mind workshops) με τη Φωτεινή Μιχαλάκη-Δερνίκου.

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2013, από 16.00 έως 18.00 στο χώρο της Βιβλιοθήκης θα πραγματοποιηθεί Ομάδα Αυτογνωσίας και Αυτοθεραπείας από την Φωτεινή Μιχαλάκη-Δερνίκου.

Ιατρός Ολιστικής θεραπευτικής, συγγραφέας και θεραπευτής, η Φωτεινή Μιχαλάκη-Δερνίκου συντονίζει ομάδες Αυτογνωσίας και Αυτοθεραπείας, εντός κι εκτός της Αθήνας. Σύμφωνα με την ίδια “Η συμμετοχή σε ομάδα Αυτογνωσίας και Αυτοθεραπείας βοηθά στην αναγνώριση, αποδοχή και έκφραση των συναισθημάτων μας, στη Γνώση και Αγάπη χωρίς Όρους του Αληθινού Εαυτού μας και στη κατάσταση της πλήρους Υγείας σωματικά, ψυχικά, νοητικά και πνευματικά.”

Η Φωτεινή Μιχαλάκη-Δερνίκου σπούδασε Οδοντιατρική και Ιατρική (1960-1969) στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ψυχολογία στο Deree College, Ομοιοπαθητική Ιατρική στη Διεθνή Ακαδημία Κλασσικής Ομοιοπαθητικής Ιατρικής και Master of Science στα Ολιστικά Εναλλακτικά Θεραπευτικά Συστήματα: Κλασσική Ομοιοπαθητική στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου (2007-2012).

Είναι συγγραφέας του βιβλίου «ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΙΑΜΑΤΑ BACH» εκδόσεις Πύρινος Κόσμος και της Διπλωματικής εργασίας με θέμα "ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. Συμμετείχε σε εκπαιδευτικές ομάδες αυτογνωσίας και οικογενειακής Θεραπείας στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ), στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων, στην Εταιρία Αντλεριανής Ψυχολογίας, στο Ινστιτούτο Ομαδικής Ανάλυσης, στο κέντρο θεραπείας μέσω της Τέχνης και στο κέντρο Εκπαίδευσης στην Προσωποκεντρική προσέγγιση. Τις γνώσεις που απέκτησε τις προσφέρει συντονίζοντας ομάδες Αυτογνωσίας και Αυτοθεραπείας και με ομιλίες σε συνέδρια, στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Συνεχίζει να εργάζεται ασκώντας την Κλασσική Ομοιοπαθητική με Ολιστική θεραπευτική προσέγγιση των ασθενών.

Λ. Κηφισίας 38 – Αθήνα. τηλ. 210-7794512, 6974232870, 210-8043103, 27520-21636, email:michfot@yahoo.gr

, ,