Εμμανουέλα Νινιράκη trio LIVE

MUSIC @FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
CAFÉBISTROT
,

Εμμανουέλα Νινιράκη trio LIVE

,
Saturday 4 February 2023 | 9.30 pm

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 μετά τις 9.30 μμ στο FOUGARO ARTCENTER, η Εμμανουέλα Νινιράκη, ο Νίκος Βογιατζάκης και ο Χάρης Μανουσάκης ζωντανά στο CAFÈBISTROT.

Με αφετηρία τον τόπο τους την Κρήτη, η Εμμανουέλα Νινιράκη και οι συνεργάτες της Χάρης Μανουσάκης και Νίκος Βογιατζάκης ταξιδεύουν ανά την Ελλάδα και παρουσιάζουν τη μουσική τους! Στο σύνολο της παράστασης παρουσιάζονται τραγούδια της ερμηνεύτριας
πλαισιωμένα από άλλα αγαπημένα -σύγχρονα και παραδοσιακά- ακούσματα, μέσα από μια προσωπική μουσική ματιά και με ενδιαφέρουσα αυτοσχεδιαστική διάθεση. Ακουστικοί και ηλεκτρικοί ήχοι μπλέκονται, δημιουργώντας κάθεφορά κάτι νέο! Η Εμμανουέλα Νινιράκη, ως ερμηνεύτρια, μας συστήθηκε μέσα από τον πρώτο της δίσκο (Αηδόνι στο Κλουβί) σε μουσική του συνθέτη Χάρη Μανουσάκη και ποίηση του Ναπολέοντα Λαπαθιώτη. Ο δίσκος κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2021 και πετά με επιτυχία στο ραδιοφωνικό αέρα της χώρας μας λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές! Σήμερα, μας συστήνεται και ως τραγουδοποιός, κάνοντας την αρχή με την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού με τίτλο (Φωτιά εσύ) σε δικούς της στίχους και μουσική δική της και του Χάρη Μανουσάκη.

Εμμανουέλα Νινιράκη, ερμηνεία
Χάρης Μανουσάκης, ακουστική κιθάρα, loops
Νίκος Βογιατζάκης, ηλεκτρική κιθάρα

,
,
Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 μετά τις 9.30 μμ
,
κρατήσεις:
,
27520 47347 | 694 6594 588 | info@fougaro-cafe.gr
, ,