Ελληνικός Διπλός LIVE στο Café

MUSIC @FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
CAFÉBISTROT
,

Ελληνικός Διπλός LIVE στο Café

,
Friday 29 November 2013Saturday 30 November 2013

To Φουγάρο σας περιμένει την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου από τις 9μμ στο Café σε δύο LIVE με το σχήμα Ελληνικός Διπλός! Γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από την ελληνική, αλλά και την ξένη, έντεχνη σκηνή θα μας παρασύρουν σε ένα μελωδικό ταξίδι μέχρι τη ροκ μουσική από το πλέον δημοφιλές συγκρότημα της περιοχής.

Ο «Ελληνικός Διπλός» είναι ένα μουσικό συγκρότημα της περιοχής μας που υπηρετεί την έντεχνη ελληνική μουσική. Η αγνή αγάπη για τη μουσική, τα ποικίλα ακούσματα και το ανεξάντλητο μεράκι των μελών του είναι τα βασικά στοιχεία που εξαρχής δημιούργησαν και στεριώνουν ως σήμερα το γκρουπ, που αποτελείται κυρίως από «ερασιτέχνες» μουσικούς. Η ποικιλία των μουσικών οργάνων που χρησιμοποιεί ο Ε.Δ. (ηλ/ακουστικές κιθάρες, κρουστά, λαούτο, ούτι, σάζι κ.α.) παρέχει τη δυνατότητα για διάφορες προεκτάσεις, από τη ροκ έως την παραδοσιακή ελληνική μουσική.

Τα τελευταία τρία χρόνια δραστηριοποιείται στην περιοχή της Αργολίδας, έχοντας φιλοξενηθεί σε διάφορες τοπικές (και όχι μόνο) μουσικές σκηνές, φεστιβάλ και ραδιοφωνικούς σταθμούς, ψυχαγωγώντας το κοινό με ποιοτική και ιδιαίτερη μουσική. Η σύνθεση του Ε.Δ. εναλλάσσεται σε διάφορα σχήματα ανάλογα με το ύφος της μουσικής που εκφράζει.

Ελληνικός Διπλός

Γιώργος Ζαμάνης: φωνητικά
Δημήτρης Τότσικας: κιθάρα, φωνητικά
Γιώργος Καραμούντζος: κιθάρα, λαούτο, ούτι, φωνητικά
Ράνια Κουτρούλη: κρουστά, φωνητικά

, ,