Εικαστικά για μικρούς

WORKSHOPS FOR KIDS @FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
WORKSHOPS
,

Εικαστικά για μικρούς

,
Thursday 23 September 2021Thursday 26 May 2022

για παιδιά 6 έως 12 ετών

με την εικαστικό Καλλιόπη Σταματάρη

«Αν ακούς μια φωνή μέσα σου να σου λέει ''δεν μπορείς να ζωγραφίσεις'' τότε οπωσδήποτε να ζωγραφίζεις και η φωνή θα σωπάσει.»
Βίνσεντ Βαν Γκογκ,1853-1890, Ολλανδός ζωγράφος

Απόδοση του πραγματικού χώρου στις δυο διαστάσεις της ζωγραφικής. Σύνθεση -φως -σκιά -τονικές διαβαθμίσεις -χρωματικές αποχρώσεις. Πειραματιζόμαστε με πολλά διαφορετικά υλικά και τεχνικές, ανακαλύπτοντας ενδιαφέρουσες εικαστικές διαδρομές. 

Απαιτούμενα για ενήλικες rapid test 48 ωρών ή πιστοποιητικό εμβολιασμού/νόσησης σε ισχύ. Για τα παιδιά self test 24ώρου.

Καλλιόπη Σταματάρη

Είναι αριστούχος απόφοιτη της Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών με μεταπτυχιακό δίπλωμα στο contemporary crafts - jewellery στο U.C.A, London. Διδάσκει ζωγραφική από το 1999 έως σήμερα. Τα τελευταία οκτώ χρόνια παραδίδει μαθήματα ζωγραφικής στο πολιτιστικό κέντρο του κοινωφελούς ιδρύματος Μιχαήλ Ν.Στασινόπουλος - Βιοχάλκο στην Τεγέα Αρκαδίας. Παράλληλα με τη ζωγραφική ασχολείται με τη χαρακτική και την κατασκευή σκηνικών θεάτρου. Έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Φιλοτεχνεί κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης για galleries και μουσεία (Μουσείο Μπενάκη, Μουσείο Κυκλαδικής τέχνης, Μέγαρο μουσικής Αθηνών, Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος κ.α). Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

,

2752047370  |  6944411041  |  info@fougaro-workshops.gr

, ,