Εικαστικά για μικρούς

WORKSHOPS FOR KIDS @FOUGARO
,
stamatari kids
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
WORKSHOPS
,

Εικαστικά για μικρούς

,
Friday 4 September 2020Friday 28 May 2021
με την εικαστικό Καλλιόπη Σταματάρη
«Μου πήρε πολλά χρόνια…Χρειάστηκε να γεράσω, για να μάθω να ζωγραφίζω σαν παιδί» ... είπε ο Πάμπλο Πικάσο και άνοιξε την πόρτα της ελευθερίας και του πειραματισμού για κάθε ‘’μικρό’’ και ‘’μεγάλο’’ καλλιτέχνη ,για να εξερευνήσει τα όρια της δημιουργικότητας του.

Μαθαίνουμε πως να αποδίδουμε τον πραγματικό χώρο στις δυο διαστάσεις της ζωγραφικής. Εξασκούμαστε στη σύνθεση με φως, σκιά, τονικές διαβαθμίσεις και χρωματικές αποχρώσεις. Πειραματιζόμαστε με πολλά διαφορετικά υλικά και τεχνικές, ανακαλύπτοντας ενδιαφέρουσες εικαστικές διαδρομές.

Καλλιόπη Σταματάρη

Είναι αριστούχος απόφοιτη της Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών με μεταπτυχιακό δίπλωμα στο contemporary crafts - jewellery στο U.C.A, London. Διδάσκει ζωγραφική από το 1999 έως σήμερα. Τα τελευταία οκτώ χρόνια παραδίδει μαθήματα ζωγραφικής στο πολιτιστικό κέντρο του κοινωφελούς ιδρύματος Μιχαήλ Ν.Στασινόπουλος - Βιοχάλκο στην Τεγέα Αρκαδίας. Παράλληλα με τη ζωγραφική ασχολείται με τη χαρακτική και την κατασκευή σκηνικών θεάτρου. Έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Φιλοτεχνεί κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης για galleries και μουσεία (Μουσείο Μπενάκη, Μουσείο Κυκλαδικής τέχνης, Μέγαρο μουσικής Αθηνών, Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος κ.α). Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

 

,

2752047370  |  6944411041  |  info@fougaro-workshops.gr

, ,