Δοκιμές Κρασιών με τον Δημήτρη Καρώνη

Το Ευ Ζην στο FOUGARO
,
Δοκιμές Κρασιών με τον Δημήτρη Καρώνη
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
CAFÉBISTROT
,

Δοκιμές Κρασιών με τον Δημήτρη Καρώνη

,
Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Το ΦΟΥΓΑΡΟ εγκαινίασε τους κύκλους γευσιγνωσίας του με ένα σεμινάριο, αφιερωμένο στους ελληνικούς αφρώδεις οίνους!

Στην πρώτη αυτή «οινική περιπλάνηση» μας οδηγήσε ο sommelier Δημήτρης Καρώνης.

    Δοκιμάσαμε τα κρασιά:
  • Floara di Munte – Κτήμα Κατώγι Αβέρωφ
  • Villa Amalia – Κτήμα Τσέλεπος
  • Silk Demisec – CAIR Rhodes
  • Ακακίες – Κτήμα κυρ Γιάννη
  • Bianconero (μοσχάτο λευκό) – Κτήμα Τσιλιλή
  • Bianconero (μοσχάτο ροζέ) – Κτήμα Τσιλιλή

Οι δοκιμές κρασιών συνδυάστηκαν με προτάσεις γεύσεων από τον σεφ του ΦΟΥΓΑΡΟΥ Marcus Walser.

Το σεμινάριο είχε διάρκεια περίπου 90 λεπτά και ακολούθησε συζήτηση

Ο Δημήτρης Καρώνης γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια οικογένεια που για πέντε γενιές, από το 1869, παράγει μοναδικά λικέρ και αποστάγματα στο Ναύπλιο. Είναι sommelier και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Sommelierie, τελειόφοιτος του Wine and Spirit Educational Trust και, όπως λέει ο ίδιος «λάτρης του πνεύματος και του οινοπνεύματος»!

, ,