Δημιουργική Ραπτική για αρχάριους

WORKSHOPS @FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
WORKSHOPS
,

Δημιουργική Ραπτική για αρχάριους

,
Every Sunday 5.30 - 7 pm

με τη Ραφαηλίδη Νικολέττα

για αρχάριους

από την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022  στις 5.30 - 7 μμ στα MALLIA COUVARIA

Μέσα από ένα ταξίδι σε διαφορετικές εποχές και τάσεις της μόδας, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερες τεχνικές, θα ασχοληθούμε με τον μαγικό κόσμο του ενδύματος, δημιουργώντας ένα έργο τέχνης που φοριέται! Τα μαθήματα απευθύνονται σε εφήβους και ενήλικες με όρεξη και φαντασία, χωρίς προηγούμενη εμπειρία! Οι συμμετέχοντες έρθουν σε επαφή με τον σχεδιασμό και τη δημιουργία ενδύματος και αντικειμένου (τσάντα, κουτί κ.ά) και θα αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες γύρω από το ύφασμα.

Θα μάθουμε πρώτα τα βασικά : Χειρισμός ραπτομηχανής, παίρνω μέτρα στο σώμα, βασικές ραφές στο χέρι. Θα συνεχίσουμε με Μπατίκ, Ζωγραφική σε ύφασμα, διακοσμητικές βελονιές με νήμα, σχέδιο με κολάζ, τύπωμα σε ύφασμα κ.ά. Για το τέλος θα δημιουργήσουμε  τσάντα, φόρεμα τουνίκ.

Νικολέττα Ραφαηλίδη

Η Νικολέττα Ραφαηλίδη γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ναύπλιο. Το 2019 αποφοίτησε από το ΔΙΕΚ Επιδαύρου με ειδικότητα Τεχνικού τεχνολογίας ενδύματος & υποδήματος. Ασχολείται ενεργά με τη δημιουργική ραπτική, το σχεδιασμό και τη δημιουργία ενδύματος, την υφαντική, την κεντητική, τη ζωγραφική σε ύφασμα, και την ταπετσαρία επίπλων.Από το Δεκέμβριο του 2017 συνεργάζεται με το ΦΟΥΓΑΡΟ.

,
,
Κάθε Κυριακή 5.30 - 7 μμ
,
,
27520 47370 | 6944 411 041 | workshops@anthosfougaro.gr
, ,