"Δε φοβάμαι τίποτα.. παρά μόνο τα ανάπηρα όνειρα..."

Το Σινεμά στο FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
BLUE2
,

"Δε φοβάμαι τίποτα.. παρά μόνο τα ανάπηρα όνειρα..."

,
Wednesday 4 July 2018

Ο Σύλλογος Α.Με.Α. "ΟΔΥΣΣΕΙΑ" παρουσιάζει στο ΦΟΥΓΑΡΟ! 

Στα πλαίσια του φεστιβάλ "Δρόμοι Πολιτισμού Αργολίδας 2018" ο Σύλλογος Α.Με.Α "Οδύσσεια" διοργανώνει στις 4 Ιουλίου στο ΦΟΥΓΑΡΟ τις προβολές:

«Εικόνες από τη ζωή ενός άλλου», ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία Φλώρας Ασουμινάκη, διάρκειας 13΄. Μια προσπάθεια αποτύπωσης της ζωής των ατόμων που απαρτίζουν το σύλλογο "Οδύσσεια". Σε συνεργασία με το σύλλογο, άνθρωποι με και χωρίς αναπηρία, μιλούν για τη σχέση με τον εαυτό τους και τη σχέση με τον "άλλο". Το ντοκιμαντέρ έγινε με αφορμή το μάθημα "παραστατικές τέχνες" του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών "Δραματική τέχνη στην εκπαίδευση και παραστατικές τέχνες στη δια βίου μάθηση" του τμήματος Θεατρικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Συντελεστές: Σύλληψη- Οργάνωση: Φλώρα Ασουμινάκη

Επεξεργασία- σύνθεση εικόνας: Δημήτρης Κόσσυβας.

Εμφανίζονται οι: Μαρία Ιωαννίδου, Ελένη Σουλιώτη, Γιάννης & Νίκη

Χατζηκωνσταντίνου, Φρίξος Μακρής, Νάσος Κουρτέσης, Αντρέας Κατσάνης,

Ευτυχία Χρυσοβέργη, Φλώρα Ασουμανάκη, Μέλη του συλλόγου ΆμεΑ "Οδύσσεια", γονείς, κηδεμόνες και φίλοι.

 

«Ο Χρονοπειρατής», ταινία μικρού μήκους, σε σκηνοθεσία Μαρίνας Δανέζη, διάρκειας 20΄Η Μαρίνα και η Μαρία γνωρίστηκαν 18 χρόνια πριν. Τις ενώνουν οι πουέντ και οι σκανταλιές των παιδικών τους χρόνων. Η Μαρίνα σπουδάζει θέατρο και δουλεύει σαν «παραμυθού». Η Μαρία σπουδάζει και παράλληλα γράφει ποιήματα, παραμύθια και στίχους. Η ταινία είναι βασισμένη στη σχέση των δυο κοριτσιών. Δε φοβούνται τίποτα παρά μόνο τα «ανάπηρα όνειρα». Μαζί έχουν μάθει να δημιουργούν και να ονειρεύονται.

Έτος: 2007

Σενάριο - Σκηνοθεσία: Δανέζη Μαρίνα

Παραγωγή - Μοντάζ: Σδούγκος Άλκης

Φωτογραφία Ήχος : Φουσκάκη Μαριάννα

Μουσική: Λαγογιάννης Γιώργος

Παίζουν: Δανέζη Μαρίνα, Κάσδαγλης Ιωακείμ, Ιωαννίδου Μαρία, Κρητικού Τερέζα,Μερσινιάδη Μαριλλία, Ξενάκης Διονύσης, Μητρομάρας Θοδωρής, ΛαγογιάννηςΓιώργος.

 

, ,