Δέσποινα Αδάμη & Γιάννης Μανωλόπουλος LIVE !

MUSIC @FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
Η ΠΛΑΤΕΙΑ & ΟΙ ΚΗΠΟΙ
,

Δέσποινα Αδάμη & Γιάννης Μανωλόπουλος LIVE !

,
Saturday 28 August 2021

Το Σάββατο 28 Αυγούστου από τις 9.30μμ, η Δέσποινα Αδάμη με δύο εξαιρετικούς μουσικούς θα παρουσιάσουν ένα αφιέρωμα σε αγαπημένες επιτυχίες του χθες και του σήμερα στην Πλατεία του Φουγάρου!

Η Δέσποινα Αδάμη είναι μουσικός και τραγουδίστρια. Έχει συνεργαστεί με πλήθος καλλιτεχνών. Το ρεπερτόριό της καλύπτει μια μεγάλη γκάμα του ελληνικού τραγουδιού (ελαφρολαϊκό, ρεμπέτικο, νέο κύμα, ρετρό, και σύγχρονο ελληνικό τραγούδι). Έχει συμμετάσχει σε συλλογικές δουλειές και έχει κυκλοφορήσει τρεις προσωπικές δουλειές (Κάνε με φωτιά - Σε διαγράφω - Νύχτα που ξέρεις). Σημαντική είναι η προσφορά της σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις.

Ο Θάνος Βριωνίδης είναι πιανίστας και αρμονίστας σύγχρονης ξένης και ελληνικής μουσικής σε συναυλιακούς χώρους. Επίσης είναι 25 χρόνια προγραμματιστής και ενορχηστρωτής σύγχρονης μουσικής.

Ο Ιωάννης Μανωλόπουλος, με σπουδές στο τμήμα μουσικής επιστήμης και τέχνης στο Εθνικό Ωδείο και στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, είναι από το 1996 επαγγελματίας μουσικός με πολλές συνεργασίες.

,

2752047347 | 6946594588

, ,