Γιώργος Καλκάνης & Σεμέλη Σακελλαρίου LIVE

MUSIC @FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
CAFÉBISTROT
,

Γιώργος Καλκάνης & Σεμέλη Σακελλαρίου LIVE

,
Saturday 16 September 2017

Το Σάβαττο 16 Σεπτεμβρίου από τις 10μμ οι δύο μουσικοί θα παρουσιάσουν στο FOUGARO Café ένα πλούσιο ελληνικό πρόγραμμα με τραγούδια από τον Τσιτσάνη έως τον Πορτοκάλογλου, στο πλαίσιο της γιορτής για την 2η έκθεση ανάδειξης των αργολικών προϊόντων " Οι καρποί της Αργολικής γης στο ΦΟΥΓΑΡΟ"!

Ο Γιώργος Καλκάνης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια, με Μικρασιατική καταγωγή. Σπούδασε πιάνο στο Ωδείο Αθηνών. Έχει συνθέσει μουσικές για τραγούδια, θέατρο και κινηματογράφο. Έχει κυκλοφορήσει το άλμπουμ ''Η Χαρά της Μοναξιάς'' στη Universal με την ετικέτα της Mercury records.

H Σεμέλη Σακελλαρίου γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Σε ηλικία 6 ετών ξεκίνησε μαθήματα πιάνου τα οποία συνεχίζει μέχρι και σήμερα, παράλληλα με μαθήματα θεωρίας, αρμονίας και μονωδίας. Αποφοίτησε το 2011 από το Μουσικό Πειραματικό Λύκειο Παλλήνης όπου διδάχθηκε ευρωπαϊκή και βυζαντινή μουσική - δύο είδη από τα οποία εμπνέεται μουσικά. Έχει λάβει μέρος σε μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, ως σολίστ και ως μέλος μουσικών σχημάτων και χορωδιών.

Είσοδος ελεύθερη

, ,