Βραδιά γευσιγνωσίας κρασιού με Live μουσική & ειδικό menu

Το Ευ Ζην στο FOUGARO
,
ΝΑΥΠΛΙΟ
,
CAFÉBISTROT
,

Βραδιά γευσιγνωσίας κρασιού με Live μουσική & ειδικό menu

,
Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Το ΦΟΥΓΑΡΟ συμμετέχει και φέτος για 4η χρονιά στις ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ, μία από τις μεγαλύτερες γιορτές κρασιού στην Ελλάδα, φιλοξενώντας τo Σάββατο 18 Αυγούστου από τις 7μμ μία βραδιά γευσιγνωσίας με τη συμμετοχή 24 οινοποιείων και menu ειδικά σχεδιασμένο από το chef του ΦΟΥΓΑΡΟΥ Νίκο Σουλιέ, για να συνοδεύσει και να αναδείξει τις ιδιαίτερες ποικιλίες κρασιών της Νεμέας.

Oι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δωρεάν περισσότερες από 70 ετικέτες από συνολικά 24 Οινοποιεία της ζώνης, σε τρία τραπέζια με ειδικό αφιέρωμα στα ροζέ και στις Νεμέες (διάσημα κόκκινα κρασιά ΠΟΠ ΝΕΜΕΑ) από τις εσοδείες 2013, 2014 & 2015! Στην ίδια εκδήλωση θα ακολουθήσει και τυφλή δοκιμή 3 ετικετών αλλά και μίνι διαγωνισμός με έπαθλα φιάλες ΠΟΠ ΝΕΜΕΑ και συμμετοχή στις εκδηλώσεις των οινοποιείων.

Από τις 9μμ και μετά, ο πιανίστας Χρήστος Λέκκας θα παρουσιάσει ένα ανθολόγιο του Ελληνικού έντεχνου και ελαφρολαΙκού ρεπερτορίου. Μαζί του ο Κώστας Πασπαλιάρης στο μπουζούκι και ο Δημοσθένης Τσάμης στο τραγούδι.

Το ειδικά σχεδιασμένο menu γευσιγνωσίας περιλαμβάνει:

Για την αρχή: Πράσινη σαλάτα με ροδάκινα, και ανθότυρο βινεγκρέτ κόκκινων φρούτων

Πρώτο πιάτο: Μπουρέκια μελιτζάνας με καπνιστό Μετσόβου και ντομάτα

Κυρίως πιάτο: Κότσι χοιρινό με μοσχοφίλερο και μυρωδικά πάνω σε πατάτες σοτέ

Επιδόρπιο: Πουτίγκα ρυζιού με βύσσινα

, ,